Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: poroka!nevesta v stanovanjskem bloku!! 11.8.2006 19:54:22
|
|
|
|
tinica
|
Prijateljica je prosila sorodnike nevem a teto ali kaj so si, če lahko imajo sprejem pri njih ker imajo hišo in velik vrt, ker pa je ženin bil tudi doma v bloku pa je on svoje goste sprejemal v bljižni restavraciji, kjer so imeli tudi hitri kosilo potem pa so skupaj odšli po nevesto. Res je najboljše da prosiš kakšno teto ali pa strica, če imaš lahko sprejem pri njih, ker 65 gostov spravit v stanovanje je že kar prava mojstrovina. No ne vem pa kako imate veliko stanovanje. To je eden od predlogov
|
|
RE: poroka!nevesta v stanovanjskem bloku!! 11.8.2006 19:57:50
|
|
|
|
malecka_mateja
|
problem je tudi tu da po maji strani so vsi iz šmartnega na pohorju ali iz slov.bistrice jaz pa iz mb tako da bi blo ful vožnje ker je že tak moj iz malečnika!sicer se civilno poročiva v račah!joj čisto sem že obupana pa vseno hvala za odgovor!
|
|
RE: poroka!nevesta v stanovanjskem bloku!! 11.8.2006 20:16:54
|
|
|
|
tinica
|
Lahko pa tudi, če ne bosta imela teh uradnih ceramonij kot so npr. da pred vrata postavite prej kakšne druge neveste, na koncu šele tebe, no saj veš kaj mislim, potem si lahko umisliš sprejem v kakšni bolj mirno gostilni ali pa restavraciji, kjer jim ponudiš kakšen domač narezek ali pa na kakšnem kmečkem turizmo, če je seveda kje blizu, no nevem pač še nekaj predlogov. V glavnem lepo porihtajte in uživajta na ta dan maksimalno.
|
|
RE: poroka!nevesta v stanovanjskem bloku!! 16.8.2006 12:54:01
|
|
|
|
vesna.com
|
pod blok daš mizo,gor piškote in pijačo,ženin in priča pa gor po tebe.Po izkušnjah drugače težko izvedljivo.
|
|
|
|
RE: poroka!nevesta v stanovanjskem bloku!! 17.8.2006 9:26:16
|
|
|
|
puncica
|
Sama sem bila v 6 štuku doma in pri nas je izgledalo takole. Prišli so večinoma samo moji svatje (z moje strani), ker je po moževi strani običaj, da pridejo samo na cerkeveno poroko in ne hodijo s parom ves čas, tako da je bilo enih 40 ljudi v 2,5 sobnem stanovanju, v kuhinji smo imel mal na mizi za pojest, ljudje so bili pa po celem stanovanju , sej tiste formalnosti smo hitr opravili (sicer ni bilo nobenih takih običajov) sestrična ta manjša je prebrala en sestavek, mami in ati sta se poslovila od mene in me prekrižala na čelu, molili nismo nič, ker ni bil pogreb , tud solzic je bilo bol malo, ker smo rekl da ne bomo jokal in potem smo se odpravili proti laškem. Je pa res da je folk potem spodaj stal iin so potem šli za nami. No pri nas ni bil problem je pa res da nisem imela muzke, ker živim v blokovskem naselju pa nočem zdej vznemirjat še tistih nekaj ljudi ki so zjutraj spali, tako da so muzikantarji prišl kr na grad, kjer sva se potem poročila in bilo je čist fajn. Smo pa tud mi študiral kam s toliko ljudmi. Pa še nekaj: Folk ne zna brat da je naš lift (dvigalo) smo za 4 osebe in so itak noter ostal, tako da jih je moral potem še hišnik reševat ven, se jih je kr 7 nabasal noter , potem so pa ostali med njimi tud ženin in priča moral hodit čez 100 stopnic da so prišl do mene No če že ni bilo šrange je blo pa vsaj mal telovadbe prej. Pa super poroko ti želim.
|
|
RE: poroka!nevesta v stanovanjskem bloku!! 17.8.2006 9:38:58
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesna.com pod blok daš mizo,gor piškote in pijačo,ženin in priča pa gor po tebe.Po izkušnjah drugače težko izvedljivo. Sploh ne!! To se fuuuuuull dobr obnese!!! Nevesta pocaka na svojga zenina u stanovanju, on jo pride s prico iskat, najprej mu urinejo ene 5 laznih in na koncu ko pride do svoje jo odpelje dol kjer so svati, ki so prisli z njim, ampak so pocakal uspodi z njenimi svati. Uspodi pred blokom sta ble postavlene dve mize, gor piskoti, mau narezka, par sokov, neki mocnga itd itd. Svatje so ta cas pac stal (nobene panike) in potem smo pocasi 'odjadral' proti Lj.gradu. Na gradu pdb situacija po obredu, hrana in pijaca na mizi in kelnarji... Aja ves ta cas nas je spremlju frajtonik. Blo je suuuuupeeeeer!!! ;) Brez skrbi!!!
|
|
|
|
RE: poroka!nevesta v stanovanjskem bloku!! 18.8.2006 9:09:26
|
|
|
|
vesna.com
|
Ja ja.Saj to sem mislila!Sem mal čuden napisala.Sem mislila da je kaj drugega težko izvedljivo.To je blo tud kle super!
|
|
|
|
RE: poroka!nevesta v stanovanjskem bloku!! 18.8.2006 12:21:12
|
|
|
|
saša80
|
poznam par primerov, kjer se sploh niso dobivali na domovih, ampak kar pred matičnem ... lepo izpadlo...
|
|
|
|
RE: poroka!nevesta v stanovanjskem bloku!! 18.8.2006 15:49:49
|
|
|
|
LARIKA
|
Moji starši živijo v bloku. In sem noč pred poroko prespala doma. Nismo nič komplicirali. K meni so prišli moji svatje, z njegovimi smo se dobili v Litiji pred Merkurjem. Da se nismo preveč gužvali pri meni doma. Imela sva sokove, nekaj močnega, piškote, narezke,..skatka pol preveč. Sva imela v planu harmonikaša,pa je moj zafrknil zadevo in mu rekel, da naj pride kar v Litijo . Škoda,ker so se miji doma prav psihično pripravljali da bo "goveja" muzika. Potem smo šli pred blok in se še tam malo poslikali- sosedje pa so pasli firbce. Bilo je luštno. še posebej ko sem slišala trobljenje. Me je kr torpediralo na balkon
|
|
|
|
RE: poroka!nevesta v stanovanjskem bloku!! 18.8.2006 16:17:50
|
|
|
|
koala
|
Tudi moja mama živi v bloku in jaz sem zadnjo noč prespala doma. Moji so prišl ksvatje so prišli k meni že prej, ženin in njegovi pa so prišli pol po mene. Pri ceremoniji so moji svatje ostali v stanovanju, ženinovi so se stisnili na hodnik, ko smo pa to skozi dali, pa so tudi oni prišli noter, na mali prigrizek in nekaj tekočega, pol smo pa se skupaj odpravli k matičnemu.
|
|
RE: poroka!nevesta v stanovanjskem bloku!! 19.8.2006 23:51:38
|
|
|
|
Jessy
|
Tudi jaz sem bila nevesta v bloku, v 4. štuku. Večer pred srečnim dogodkom, so mi "blokarčki" okrasili vhod v blok s smrekovimi vejami in rožcami, pa celo stopnišče do mojih vrat so postavili rožice iz krep papirja.... Dopoldne smo postavili 2 večji mizi pred blokom (smo si jih sposodili pri gasilcih), gor dali te papirnate prte, ter postregli z obloženimi kruhki, pecivom, pijačo. Blokarčki so za ženina pripravili še nekaj spretnostnih nalog, potem pa je hotel mene-še prej pa plačal neko simbolično ceno. Dobil je 2 lažni nevesti, ta tretja pa sem prišla jaz. Mene ni prišel iskat v stanovanje, ampak sem sama prišla do vhoda v blok. Pol smo se še malce podkrepili in poslikali, nato pa smo odšli na pot. Dve dobri sosedi pa sta potem pospravili za nami, ker se je mama z njima že vnaprej zmenila. Pri nas je navada, da vse neveste v naši ulici gredo na isti način od doma. izpade pa zelo fajn!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?