Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zojareja je Zoja- Reja. 11.8.2006 8:53:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja in? Vsak ima pravico do izbire imena.
|
|
|
|
RE: Zojareja je Zoja- Reja. 11.8.2006 11:03:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Druga Anonimna, res je kar praviš. Ampak konkretno tale primer: pred časom je bila tu debata o tem imenu (Zojareja), zdaj pa je prva Anonimna samo sporočila, da sta to dve imeni in ne eno skupaj.
|
|
|
|
RE: Zojareja je Zoja- Reja. 11.8.2006 11:05:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni pa gre tako na jetra ko babice ne vejo kako je ime vnučkom , mislim, včasih se mi zdi, da se niti tliko en potrudijo, da bi si trikrat prebrale ime in ga znale pravilno izgovoriti.
|
|
|
|
RE: Zojareja je Zoja- Reja. 11.8.2006 11:32:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81 Meni pa gre tako na jetra ko babice ne vejo kako je ime vnučkom , mislim, včasih se mi zdi, da se niti tliko en potrudijo, da bi si trikrat prebrale ime in ga znale pravilno izgovoriti. Veš kaj matejka nekateri starši po vsej tisti euforiji po porodu kar bruhnejo po telefonu ime ven in verjamem da babica ni zastopila čisto natančno sploh pri takem imenu. Niso vse spet krive babice, no!!!
|
|
|
|
RE: Zojareja je Zoja- Reja. 11.8.2006 11:34:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Povem samo svoje mnenje , ni se ti treba razburjat.
|
|
|
|
RE: Zojareja je Zoja- Reja. 11.8.2006 12:14:40
|
|
|
|
KIRA
|
no še sreča. upam, da bodo iporabljali samo prvo. ker tud če je pomišljaj vmes ali pa presledek se čudno sliši, če ga skup izgovoriš. oprostite, amapk mene še vedno spominja na diarejo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?