|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ste kdaj pomislili
11.8.2006 11:08:50   
karmy
no teta pa tak povej user posted image user posted image  

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
11.8.2006 16:16:51   
dory
ni vse zlato kar se sveti...ne na eni, ne na drugi strani...zato se mi zdi totalen bullshit tale o kloftanju....

Jst zivim doma...med tednom mam vse postimano...mam varsto, tud kosilo na mizi...ampak ko sem doma sem doma...in tudi zveer ne hodim ven...so le redke izjeme...

Pa zvecer vseeno nimam nobenega,ki bi mi otroka pazil...zakaj bi to spet prepuscala mojim starsem,ki tamalega pazijo ze cez dan?? tega enostavno ne morem

In se neki...tega ne jemljem samoumevno...sem zelo hvalezna in oba,dedija in babi posljem naslednji mesec za teden dni v toplice na razvajanje...jaz pa bom vzela dopust, da bom lahko s tamalim..pa je...

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
12.8.2006 17:15:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Razjezi me pa da mi ljudje ki živijo pri svojih starših jamrajo kako so bogi.

sam ne prenesem da mi potem tak človek hodi jamrat nad taščo, takrat bi ga najraje klofnila

V prvem primeru zapri ušesa ali naredi prepih v njih.

V drugem primeru zapri vrata. Ključ od njih je eksluzivno tvoj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
13.8.2006 11:06:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

S fantom živiva v svojem stanovanju in imava svojega otroka. Ker nimava blizu nikogar ki bi nama pazil najinega sončka se morava v vsem kombinirati in se zelo organizirati, da lahko hodiva tečt na treninge in podobne reči.....

Razjezi me pa da mi ljudje ki živijo pri svojih starših jamrajo kako so bogi. A kdaj pomislijo da lahko gredo sami v trgovino, a kdaj pomislijo da lahko gredo zvečer s partnerjem na sprehod, a kdaj pomislijo da pri nekaterih odkar imamo otroka ni več dvojine ampag gremo kam samo vsi trije ali pa eden, ali si ko jamrajo nad taščami sploh predstavljajo kako bi bilo brez njih.

Ja saj vem kaj boste rekli ne bodi fouš, saj nisem, sam ne prenesem da mi potem tak človek hodi jamrat nad taščo, takrat bi ga najraje klofnilauser posted image user posted image

Midva tudi nimava nikogar, ki bi nama pomagal, pa nama je čist uredu tako. Če si bova kdaj zelo zaželela dvojino, bova za zvečer pomirkat, ko bo tamala že zaspala, že najela varuško za kakšne tri urce.
In jaz vseeno jamram čez taščo, čeprav ne živimo skupaj. Me živ hudič ne spravi tja.
Eni pa nimajo druge možnosti, kot da živijo tako. Zlasti taki upravičeno jamrajo, če ne štima vse. Ni vse v tem, da ti pomirkajo otroka. To še ne pomeni, da moraš bit pa zato tiho in požirat vse po spisku.
Jaz sploh ne zastopim logike, da če ti je nekdo naredil ali ti dela neko uslugo, mu moraš bit do konca življenja hvaležen v smislu, da moraš spregledat vse, kar ti ne paše in bit tiho kot bubica in nikoli nikomur nič pojamrat. Pa tudi se mi ne zdi čuvanje vnukov izključno usluga, saj je v tem verjetno tudi precej užitka za stare starše.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
19.8.2006 23:26:30   
sneška_
tud mi dva sva sama  Zdaj ko je tamala večja grem z njo v trgovino V kino odkar se je rodila nisem šla Vse delam sama tukaj ne grem nikamor in še ne poznam dobar ceste tuki v kamniku pa sva ja in tamala doma al pa na dvorišču in počasi gremo okol tok da ceste in ulice upoznamo mož pa je seveda v službi a taj čas ko je doma je ipred tv  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.8.2006 23:30:43   
sneška_
če ni v službi al ispred tv takrat v baru pa sledi kreganje in ko hočeš nekam iti ni ti do ničesar

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?