Anonimen
|
Moje tri sem tako pozno dala v vrtec.Pa ne zaradi tega,ker sem varstvo potrebovala,sem namreč še preden sem tretjo rodila pustila službo inostala doma.Poslala sem jih,ker so si to želeli,zradi družbe,upeljevanja v skupnost,učenja,druženja,družabnosti itd...... Samo najmlajša je prvi dan malo pojokcala,drugače so me pa kar na vratih učilnice odslovili,da nimajoveč časa zame,se morajo igrat Nobenih problemov,razen sobote in nedelje,ko je bil vrtec zaprt.Uživeli so se takoj.Je pa vprašanje posameznika,kako bo odreagiral,kakšen je po karakterju,kako sprejema drugo okolico.Ampak otroci so hitro prilagodljivi,bolj,kot mi odrasli.No ja razen izjem. Naši sosedje so svojo deklico dali v vrtec dve leti preden naj bi šla v šolo,prej je bila v družbi samih odraslih,ker na žalost v našem kraju ni majhnih otrok. Po dveh mesecih so jo morali izpisat,ker je od joka kar vročino dobila. Sedaj je že v šoli in ni več problemov. Naš Timi gre septembra pri treh letih v vrtec,pa me je kar malo strah,kako bo odreagiral,ker že sedaj obljublja,da bo jokal Preveč je razvajen in navezan na nas.
|