|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Darilo za 5-letnika
10.8.2006 13:52:04   
Lara28
Zvečer gremo na obisk k znancem, ki imajo 5 letnega sina. Kolikor vem, je zelo živahen. Zanima me, kakšno darilo naj izberem zanj. Sami imamo še dojenčka in smo od njih dobili zelo lepo darilo, zdaj pa moramo torej tudi mi izbrati nekaj primernega. Me zanima nekaj v vrednosti okoli 6-8 tisočakov. Rada bi nekaj praktičnega.
Kakšne ideje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Darilo za 5-letnika
10.8.2006 14:00:15   
Tina26
Hoj
Ne vem če bom kaj pomagala, ampak največje veselje petletniku sem jaz naredila z badminton loparjem in žogicami - takim pravim loparjem.
Je pa mali seveda zelo športen tip in sedaj z očkom in njegovim stricem dvakrat tedensko "trenira" badminton, medtem ko mamica doma "počiva". Tako smo naredili  veselje mamici, njemu, očku pa še stricu - pa še oblubli so da bodo zrihtal karte za tekmovanja ko bo mali pravi AS user posted image

L.P. Tina

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj je vzrok za več kot 200 primerov raka ...
HPV ni nov pojav, vendar so šele v zadnjih desetletjih raziskave razkrile njegovo povezavo z več vrstami raka, kar je pr...
Odraščanje ob babici in dedku za vnuke zel...
Če so stari starši prisotni pri odraščanju vnukov, ti odrastejo v pametnejše in bolj ljubeče osebe, so pokazale študije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.