Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: notranji šivi in spolni odnosi 10.8.2006 15:46:27
|
|
|
|
petraz
|
Ne vem s čim si mazati, ker nsiem bila po porodu šivana, je pa res, da pač potrebuješ čas, da se ves zaceli.... Nato bodo tudi bolečine manjše.... Žal, le počakati bo treba, kdaj bodo bolečine minile...
|
|
|
|
RE: notranji šivi in spolni odnosi 10.8.2006 19:26:19
|
|
|
|
TONČI.
|
O kar brez skrbi. Hudiča jaz sem že 10m po porodu pa me še tko svinsko bolijo, da imava lahko le malo poz. Ma enkrat bo že minil. Če ne prej pa pri naslednjem porodu.
|
|
|
|
RE: notranji šivi in spolni odnosi 10.8.2006 19:28:25
|
|
|
|
Udb
|
JAz sem tut 9,5 mesecov po porodu, pa me še vsakič boli! In to FUL! Prvih 5 mesecev sem pa itak po vsakem odnosu krvavela, tako da...ni kaj.
|
|
|
|
RE: notranji šivi in spolni odnosi 10.8.2006 21:56:46
|
|
|
|
abi
|
Ja, tudi jaz imam 4 šivčke in 8 mesecev po porodu še vedno skeli pri spolnem o., pa tudi drugače se jih še čuti. Moj pravi, da zdej pa hudiča res ne more več bolet - mogoče bo v naslednjem življenju za nagrado ženska z najmanj 10 otroci
|
|
|
|
RE: notranji šivi in spolni odnosi 11.8.2006 12:19:59
|
|
|
|
SAJA
|
a tako torej!pol bomo mogl pa še mal vadit vzdržnost!
|
|
|
|
RE: notranji šivi in spolni odnosi 11.8.2006 15:05:50
|
|
|
|
maychika
|
hi hi abi kaj si faca mi smo 4 mes in pol po porodu pa pri odnosih ful boli ene 10 minut. Greva lepo počasi in vztrajno naprej, pol ko se panavadim je pa ok. edino poz res ni veliko... hja ni kaj
|
|
RE: notranji šivi in spolni odnosi 12.8.2006 13:41:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem imela en daljši notranji šiv in šele zdaj en kratek čas nimam več težav zaradi tega. Lahko rečem, da sem imela pol leta hude težave in smo večinoma kar abstinirali. Probajta z lubrikantom (na vodni osnovi). Midva sva se nanj spomnila šele pred kratkim in mi je ful pomagal, zdaj ga pa že ne rabim več.
|
|
|
|
RE: notranji šivi in spolni odnosi 13.8.2006 9:26:02
|
|
|
|
Blejka26
|
ja mene je tud ful bolelo.neki časa sploh ni šlo ker se enostavno nisem mogla sprostiti.zdravnica mi je dala kar tisto kremo ki je za glivice,da sem se mal mazala.
|
|
RE: notranji šivi in spolni odnosi 20.8.2006 18:03:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela ful notranjih šivov, pa še 2 sta se mi pretrgala takoj isti dan. Zdaj po 9.m. me še vedno svinjsko boli pri vsakem , tako, da me tudi večrat sploh mine . Tudi moj mož ni verjel, da je možno, da tako dolgo boli, pa tudi ne navlaži se tako hitro. Me je tudi že pošiljal, k G., da to ni normalno in se mu je tudi začelo keglati
|
|
|
|
RE: notranji šivi in spolni odnosi 24.8.2006 13:15:06
|
|
|
|
vanč
|
Po 10 mesecih mučenja je "hvala bogu" minila bolečina!
|
|
RE: notranji šivi in spolni odnosi 24.8.2006 16:01:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela samo dva zunanja šiva, pa še tista dva sta bila bolj lepotne narave in ju ravnotako čutim, fuj in fej . Ampak samo na začetku, dokler se stvar ne "navlaži". Potem pa ni problema . Ne vem, kako bi bilo, če bi bilo teh šivov več. Pa še zelo potrpežljivega moža imam. Tako da, mogoče bi kakšen lubrikant res pomagal?
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?