|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nasvet o menjavi vrtca
10.8.2006 10:14:54   
ELENCA
Prosila bi za kak nasvet  glede menjave vrtca. Našo 3 letnico že dve leti vozim v Ljubljano v vrtec, zdaj pa smo se preselili in imamo vrtec pred nosem. Dobili smo prosto mesto s 1.septembrom v Najdihojci ( Kranj- Planin) in sedaj me muči kako se bo ona privadila na novo okolje, nove vzgojiteljice, prijatelje...
Meni in možu bi bilo veliko lažje če bi hodila v Kranju v vrtec že zaradi vožnje vsak dan v Ljubljano ( gdor se vozi ve kakšne so gužve predvsem zjutraj...)...
Naša punca je zelo družabna, rada ima otroke, sam vseeno se bojim da se nebi privadila in potem kaj ...Nevem niti kakšne so vzgojiteljice v tem vrtcu...
V zdajšnjem vrtcu je zelo navezana na eno vzgojiteljico in če nje zjutraj ko prideva v vrtec še ni v razdredu je že jok.
V tem vrtcu bi pa tudi s 1.septembrom šla v drugi oddelek in dobila nove vzgojiteljice in tudi nove prijatelje.
Ali naj gre v novi vrtec ali naj se vozi še tri leta v Ljubljano?
Hvala za nasvet!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nasvet o menjavi vrtca
10.8.2006 10:31:53   
lexl
Mogoče te bo pa presenetila, ker starši včasih sploh ne vemo, kako znajo bit otroci prilagodljivi. Jaz bi jo dala v vrtec v Kranj in to tudi zaradi tega, ker bo potem verjetno hodila tja tudi v osnovno šolo in si bo lahko že sedaj pridobila kakšne prijatelje za naprej. Če pa jo boš še vedno vozila v Ljubljano, bo pa potem problem, ko bo morala v prvi razred. Se mi zdi, da so otroci takrat še bolj občutljivi kot pa sedaj pri treh letih. Odločitev pa je seveda samo tvoja.

(odgovor članu ELENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.8.2006 10:47:06   
pina-1
Mi smo lani samo za en mesec zamenjali vrtec ( našega so popravljali) pa so ble doma cele traume. In je bil september kar porblematičen, pa v pelenice smo zopet skočili.
Naša tudi hodi v vrtec, ki "pripada " drugi OŠ, vendar je ne bomo premikali. Itak v prvem razredu pridejo tudi drugi otroci in se zopet navežejo stiki.

Poskusi jo samo parkrat peljati pred 1.septembrom. Samo na obisk pa boš hitro vidla kako se bo počutila. Seveda če je ta možnost. Pri nas je.

(odgovor članu ELENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.8.2006 11:47:20   
Anonimen
Definitivno v novi vrtec. Saj otroci kar naprej menjajo vzgojiteljice, učilnice, sošolce, pa zaradi tega ni večjih travm. Poleg tega bo nekoč morala v šolo, tam pa ne boš imela izbire.

(odgovor članu pina-1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.8.2006 11:53:42   
A-N-J-A
Jaz bi jo tud dala v novi vrtec.Saj tko al tko praviš da bo zamenjala vzgoj. in prijateljčke tudi v starem vrcu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.8.2006 15:16:28   
muki1
Kar v novi vrtec jo daj. Tudi jaz sem naredila takšno menjavo, ker grem jeseni na porodniško, pa bomo zaradi tega vrtec menjali. Saj se bo privadila, če je tako družaben otrok, kot si napisala.
Edino čas za uvajanje pa bi si jaz definitivno vzela, da ne bo kar naenkrat hude spremembe. Jaz bom mojo hčerkico zadnja dva tedna v avgustu, ko bova skupaj doma, parkrat peljala na kratek obisk, pa malo se bo poigrala v novem vrtcu. Ji pa že ves čas razlagava, da bo šla v novi vrtec.
Čeprav mi je tudi malo hudo, ker velikokrat razlaga o svojih prijateljčkih.... ampak, kot je Meta rekla, saj kar naprej menjajo skupine in vzgojiteljice.....

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.8.2006 16:42:24   
Marogica
Definitivno nov vrtec. Naš ta večji je tudi menjal vrtev okrog 3-3,5 let, ker smo se preselili. Je bil isto zelo navezan na obe vzgojiteljici in na otroke iz prejšnjega vrtca, bil(je) pa tudi zelo komunikativen.  Moram povedati, da ni bilo nobenih problemov, sva pa po želji sinka šla še enkrat obiskati bivši vzgojiteljici("moji prijateljici", kot ju je imenoval). Vsi smo bili veseli, vendar pa sinko ni niti omenil, da bi šel zopet v "stari" vrtec. Je vmes našel druge prijateljčke.
Otroci pač na takšne stvari gledajo drugače in manj komplicirano. Kompliciramo pač mi, odrasli.

Želim vam dosti sreče, pri menjavi vrtca....

(odgovor članu ELENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.8.2006 19:38:53   
tosja
če praviš, da je vaša deklica družabna se nimate česa batiuser posted image
S pozitivno naravnanostjo  pojdita že pred septembrom kaj na obisk, malce v oglede. Bodo vzgojiteljice vesele, deklici pa se bo tako in tako zdelo fajn nove prijatelčke spoznat.
Zaupaj sebi in svoji odločitvi, vse bo ok!
lp, tosjauser posted image

(odgovor članu ELENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.8.2006 19:54:32   
eva1
Moj se bo v cca. pol leta septembra že tretjič selil-najprej je bil en vrtec, ki ga med počitnicami zaprejo in je šel v drugega-par dni je bilo bolj tko, potem se je navadil, septembra gre v vrtec v  našem kraju, pa mislim, da ne bo težav, glede na to, da rad hodi v vrtec, da bo nekaj otrok poznal že iz te skupine in da lahko rečem, da je zelo prilagodjiv in v vrtecu ful uživa!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
11.8.2006 20:11:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?