|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   katere kocke
10.8.2006 8:32:27   
soncicaT
Ker imajo na voljo res veliko materiala in igrač, me zanima, katere kocke priporočate za polletnega otroka...da so zanimive..

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: katere kocke
10.8.2006 9:14:47   
asso
Hmuser posted image  kocke user posted image

Naši je pri tej starosti bil zanimiv uni lonček od Fisher Price, ki ima kocke raznih oblik in je ona pol metala te kocke not in ven...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.8.2006 9:20:54   
Anonimen
Pri vseh igračah, ki jih je imel, mu je bil vedno najbolj všeč listek ob strani, kjer je pisalo: Ni primerno za otroke mlajše od treh let.user posted image user posted image
Resno.

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.8.2006 10:03:54   
KBM
user posted image

Naša se najraje igra s tem lončkom!!!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.8.2006 10:11:26   
soncicaT
Boris kje se pa ta lonec dobi...pa kolk je kaj cena..izgleda kul.user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.8.2006 10:14:41   
Maxica
Pri pol leta vprašanje, kolk se bo hotel/znal igrati s kakšnimi kockami. Mi imamo tudi ta lonček presenečenja (se ga dobi v BC in podobnih trgovinah), pa se še zdaj, pri dveh letih lepo zamoti z njim. Cena je pa tam okrog 5-6000 sit, če se ne motim.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.8.2006 10:19:05   
Anonimen
Jaz sem mu pa ta lonček kupila:

user posted image
Je malo cenejši, funkcija pa ista. Pač ne govori in ne poje, ampak takih igrač imamo že ogromno.
Kupila sem mu tudi kocke v Intersparu, celo vrečo, velikost je kot Quattro, noter sta tudi 2 človeka, pa kolesa za avto,... se mi zdi, da bodo zelo dolgo uporabne. Trenutno jih samo prelaga v škatlo in iz nje, pa meče po tleh, podira stolpe, ta človek pa mu je ful simpatičen user posted image .
Znamka je Hemar:
user posted image

< Sporočilo je popravil someone -- 10.8.2006 10:21:52 >

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
10.8.2006 10:38:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
10.8.2006 10:47:53   
arielca
Tudi mi imamo magični lonček. Smo ga kupili v Mercatorju v akciji. Najraje meče kocke ven in not, pa na nosek pritisk in se zraven smeji.

Za darilo je dobila tole:

user posted image  Sicer oblik še ne ločuje, tako da ji zgornji nastavek odmontiram in meč igračke skozi cev. Luštno. Stara je 8 mesecev.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.8.2006 11:01:45   
soncicaT
Ma saj našemu so zdaj tudi pri srcu ropotuljice, ampak pač za v usta..pa vse za v usta..

Ampak opažam da ga zanimajo tudi druge stvari, pač rad opazuje in je radoveden...

Seveda pa pride ta lonček v poštev ko bo sedel..

Sem pa gledala že tisto vrečo kock v šparu, ampak nisem vedela-ker sem samo preletela igračke, a so kaki mali delčki - za usta neprimerno..

Lp

< Sporočilo je popravil soncicaT -- 10.8.2006 11:03:43 >

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.8.2006 11:58:38   
nana 27
Naš ima tudi ta lonček pa polžka od iste firme (so tudi zanimive kocke noter). Oblike so zanj višja matematika user posted image   Ima tudi plastične mehke kocke (6 v kompletu), ki imajo luknjico in malo piskajo. To je bilo zanimivo kakšen teden. Najbolj se zamoti z navadno kanglico za na plažo in kockami ter obroči, ki jih meče noter pa ven. Zdaj rad podira stolpe iz kock, ki jih pridno postavljam po načelu "domišljija brez meja", tako da zmeraj dodam še kakšno stvar, ki ni igrača. Nato pa se zapiči v eno kocko - najraje ima valj iz tega kompleta oz. Lončka, ki se kotali in jo meče po tleh in se za njo plazi po stanovanju.  Drugače pa ga na vseh plišastih igračah ne zanima nič drugega kot listek z navodili za pranje user posted image

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.8.2006 13:13:53   
KBM
soncicaT mi smo ta lonček kupili v Baby centru in smo dali zanj 5.990!!!

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.8.2006 14:10:21   
Anonimen
ker sem samo preletela igračke, a so kaki mali delčki - za usta neprimerno..

Te kocke sedobijo v različnih velikostih, podobno kot Lego/Dupplo/Quatro. Jaz sem vzela največje. Not so tudi taka okna in drevesa, tega mu nisem dala iz vrečke, ampak sem zaenkrat pospravila. Pa tak most je not, se mi zdijo tudi malo ostri robovi, tako da je ostal v vrečki. Kock je pa še vedno več kot dovolj za igranje in razmetavanje.

(odgovor članu soncicaT)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
10.8.2006 15:15:30   
AKŠ
mi imamo tudi take kot so na sličici, ki jo je priložila Someone. Pa se Lea zelo rada igra, tako da jih meče ven in not....seveda pa jo razlike v obliki kock še ne zanimajo - glavno da "ropotajo"

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.8.2006 15:35:45   
romta
Našemu so bila pri tej starosti najboljša igrača od "igrač" lončki ki se pospravijo en v drugega. Te še zdaj obožuje. Drugače pa vse neigrače so zanj najboljše igračeuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.8.2006 16:17:14   
Bonnie_RR

Naš ima tud tega kot someone. Zaenkrat še ne meče kock skozi luknje, ampak daje v usta škatlo in posamezne kocke, pa ven jih jemlje iz škatle. Zaenkrat so mu te kocke ful všeč in se z njimi ful zamoti.

Drugače imamo pa tudi precej Playmobilov in tudi te kocke so mu všeč. Sploh "ljudje" so zakon za v usta...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.8.2006 16:16:04   
Anonimen
clemmy

So super ker se malček ne more poškodovat,

zdaj pa imamo Mega Block in je navdušena! user posted image
(tiste tavelike!)

(odgovor članu Bonnie_RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
11.8.2006 18:11:37   
kofetek2010
naša 8 mesečnica pa ima Lego hiško http://www.lego.com/eng/preschool/products.asp?section=baby&prodID=5461

in od Chicco-ta tak valj, ki ima na eni strani boben (na baterije), na drugi pa lahko mečeš notr kocke raznih oblik user posted image  trenutno je najbolj zanimivo razsut vse kar je v škatlah in potem škatlo okrog obrnit in se ob njej dvignit v stoje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.