|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Konfekcijska številka - 2 leti
9.8.2006 10:15:19   
tamala83
Mene pa zanima, kakšno številko majičk in hlač nosijo vaši 2-letniki. Moja je sicer stara eno leto, ma pa full dosti poletnih svari, ki jih letos nisma utegnile ponosit, so pa ji še malo velike.
Ma zanima približno, da vem kaj obdržat in kaj podarit.

hvala

lp

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Konfekcijska številka - 2 leti
9.8.2006 10:23:22   
asso
Jaz ti bi svetovala, da kar vse obdržiš edino mogoče tisto oddaš, ki ji je sedaj glih prav. Mi veliko stvari od lanskega poletja uporabljamo, pa je lani bila stara 8 mesecev, letos pa 20 tako, da je zelo različno. Jaz sem skoraj 100%, da pa naslednjo sezono ji bo večina letošnjega prav (tudi manj rastejo). Predvsem velja to za kakšne hlačke...
Drugače pa naj bi bila konfekcijska številka dvo letnikov (po tabelah) nekje 92 eni imajo večje drugi manjše. Naša ima pri 20 mesecih tudi obleke za 12 mesecev, torej 80, ali tudi celo manj...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.8.2006 10:26:24   
Anonimen
majice in podobno 92, hlače 86, fantek

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.8.2006 10:28:32   
KIRA
čist odvisno od kroja: nekatere stvari, ampak teh je res že zelo zelo malo nosi 86 (po večini hlače), večino  92, nekatere pa tud 98. praviloma ji bombažne stvari nabavim 1 številko večje, ker se v sušilcu hitro skrčijo in so pol premajhne.

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.8.2006 10:34:09   
Mikica
Naš 2-letnik ima veliko večino še od lanskega poletja, sploh letos je brez plenic in so mu vse hlače prav.
Sicer je bolj pri "ta suhih" in so mu prav št. od 80 do 98 (zelo odvisno je od prozvajalca).

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.8.2006 11:23:55   
polona2
Pri 2 letih in 2 mesecih nosi Hana od št.86-104,
vse je odvisno od kroja, npr. v H&M-u so včasih majčke št. 86 večje od tistih v št. 92, od lanskih poletnih stvari nosi kakšne kratke hlače, to pa je tudi vse.

(odgovor članu Mikica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.8.2006 11:25:18   
Tadeja
Lani sicer manjka še dva meseca do dveh let, vendar nosi v glavnem še 86, nekaj pa že 92. Kratke hlačke so ji bile pa tudi še od lani prav. Čisto odvisno je od proizvajalca. Nekatere stvari so zelo majhne, druge - pa čeprav so ista številka - pa velike oz. ravno prav.
Bi se kar z Asso strinjala, da si večino stvari pustiš za drugo leto in boš pač takrat oddala tisto kar ji ne bo več prav. Lana je npr. letos nosila eno majčko brez rokavov št.74 (H&M) - ravno prav ji je bila, pa ni ravno drobižek.

Bila sem topel veter svetlozelenih poljan
in kot žrebe brez vajeti ujeto v sončen dan.
(Saša Vegri)

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.8.2006 12:43:48   
Mojca20
Mi majčke nosimo št. 92, hlače pa 86.

(odgovor članu Tadeja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.8.2006 12:50:28   
Hanna M.
veliko oblekic od lani, nosimo tudi letosuser posted image . Sem bila kar presenečena, da so ji čisto prav. Nosi pa številko 86 - 92 (odvisno od kroja). Je deklica 26 m.

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.8.2006 22:41:51   
Pajaca
Naša nosi skoraj vse od lani, razen stvari ki so bile lani res čist prav. Tako da ima hlače 80, pa majčke 86, nekatere tudi 80 na sebi. Drgač pa ima sedaj pri dobrih 2 letih 92 številko. Veliko pomaga tudi dejstvo, da sedaj ne nosi plenice in zato so ji rečmo kr.hlače 80 čist prav.

Jaz bi naprej dala le tisto kar ji je sedaj čisto prav, pa še to bi dala pred naslednjim poletjem ko bi videla kaj ji bo še prav.

(odgovor članu Hanna M.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.8.2006 10:06:24   
Maxica
Pri enem letu je imel konf.številko tam okrog 80-86, vendar so mu bile letos vse majčke več ali manj premajhne, hlačke smo pa kar ponucali. Jaz bi na tvojem mestu kar vse prihranila do naslednjega poletja, pa boš takrat videla, kaj je še za nosit, kaj pa lahko razdaš.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.8.2006 14:42:01   
SISI25
Moja dva bosta 2 leti stara novembra. Nosimo pa večino 92, nekaj še 86(kar je od HM in nekaj hlač)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.8.2006 22:05:13   
Anonimen
moja pa nos zgornje dele 104, spodnje pa če so kratke hlače tut 104 če pa dolge pa 98

(odgovor članu SISI25)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?