Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Če partnerju ni do sexa... 8.8.2006 21:18:20
|
|
|
|
KIRA
|
jaz bi se kar pred njim začela "samozadovoljevat". ni vrag, da ga vsaj malo ne bi zrajcalo. mogoče bi mu blo všeč, da tako uživaš. ampak ker tvojega partnerja ne poznam, se lahko krešpko motim. kaj pa je vzrok, da njemu ni??? ima mogoče težave s potenco? mogoče mu le zato je do seksa v 1 primeru od 10??? si že kaj premišljevala v tej smeri' morda ga moti, da ga toliko nagovarjaš, ker bi ti rad ustregel, pa ne more. ko pa se njemu zahoče, pa moraš biti ti na razpolago, ker ne ve,kdaj bo spet lahko??? no ne vem. skratka razmisli malo...
|
|
|
|
RE: Če partnerju ni do sexa... 8.8.2006 21:31:28
|
|
|
|
Anonimen
|
ima mogoče težave s potenco? Eh ne,star je 31 let,če mu je lahko tudi 3 krat na noč,tak da ima to v glavi,mal je tud živčn zarad službe,mislim da še v podzavesti doma misli na delo,saj ima ubitačnega šefa,ki je pravi terorist.Ampak to ne more bit skoz vzrok,da ugaša najino spolno življenje. Res več ne vem kaj naj,včasih sem kar malo užaljena,je prizadet moj ego,saj me je kar malo strah,da bom spet dobila kajlo,ko se mu bom hotela približat. Glede ljubimca,nisem čist ziher,da bi probala,saj imam svojga partnerja zelo rada.A če nem zadovoljena,pa bi najrajš potešila spolno slo pri drugem moškem.
|
|
|
|
RE: Če partnerju ni do sexa... 9.8.2006 7:39:20
|
|
|
|
KIRA
|
hm.... kaj pa pogovorit sta se probla - tako čisto odkrito, ali pa tud to zablokira??
|
|
|
|
RE: Če partnerju ni do sexa... 9.8.2006 9:11:55
|
|
|
|
sanasan
|
Mislim, da bi se morala enkrat poskusit mirno pogovoriti, brez obtoževanja. Lepo mu povej ali pa napiši svoje občutke (pa ne tisto, da si boš našla drugega...saj verjetno tudi nisi mislila resno). Moškim je na prvem mestu večinoma delo, saj morajo skrbeti za družino (tako je pač še vedno prepričanje in vzgoja), ženskam pa držina oz.partner. Torej je logično, da stres pri delu vpliva n a odnose...
|
|
|
|
RE: Če partnerju ni do sexa... 9.8.2006 9:13:00
|
|
|
|
sanasan
|
Moški se pač z delom oz.službo potrjujejo.
|
|
|
|
RE: Če partnerju ni do sexa... 9.8.2006 16:19:32
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen enostavno ni in mi tudi ne pusti Imam dve možnosti, Obstaja najmanj tudi tretja možnost.
< Sporočilo je popravil tehnofil -- 9.8.2006 16:20:03 >
|
|
|
|
RE: Če partnerju ni do sexa... 9.8.2006 16:45:50
|
|
|
|
koala
|
V prvi vrsti je pomoje potreben pogovor, temeljit in iskren. Preden se predaš drugi možnosti, torej ljubimcu, pretehtaj vse pluse in minuse tega dejanja. A ti je vredno reskirat vezo v kateri si, za en dober seks? Če ti je pol to ni več veza v kateri bi hotela živeti. Sicer pa so danes na voljo številni pripomočki, da se lahko sama zadovoljiš, povabi ga zraven, ali pa naredi tako kot ti je Kira svetovala, zaćni se zadovoljevat pred njim, večino moških to podžge.
|
|
RE: Če partnerju ni do sexa... 9.8.2006 16:53:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil Obstaja najmanj tudi tretja možnost. In kaka je ta tretja možnost?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?