|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Menst. po jemanju KT
8.8.2006 13:51:20   
Anonimen
Pozdravljene.
Do sedaj sem jemala KT, ker pa razmišljava o drugem user posted image sem se odločla da preneham z jemanjem KT.
Zanima me, kdaj ste dobile naslednjo menstruacijo?
Namreč jaz sem imela zadnjo mens. 6.7. (in sem prenehala z jemanjem kt),če bi jih še pila bi morala dobiti menstruacijo enkrat okoli 3.8. zdaj smo 8.8 pa teti ni od nikoder.
Zato me zanima če ste po jemanju kt imele še naprej redno menst. ali ne.Vem da je odvisno od organizma vsake posameznice ampak vseeno.
Včeraj sem naredila za vsak slučaj test in je negativen.
V mislih sva imela da bi pač 3-4 mes. naredila pavzo in šele pol se lotila dela,zdaj me pa skrbi da ga nisva že naredila.Je možno da je bil Test negat. ker sem ga prezgodaj nardila?
Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Menst. po jemanju KT
8.8.2006 13:57:05   
soncece24
Moja je rabila 10 mesecev, da se je uredila po prenehanju kt. Mela sem vse sorte, od prehitro, do zamujanja 16 dni.. zdaj je pa že 3. prišla točno na 29. dan. Jemala sem pa diane 35.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.8.2006 14:27:46   
košarica
Jaz sem jedla Stediril-M 8 let. Lansko leto julija pa sem jih prenehala. Od takrat imam user posted image  zelo neredne od 38 dni do 58 dni. Upam, da se mi bo kdaj uredila.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.8.2006 14:29:22   
Beti S
Ojla
Jst sem prenehala KT (Logest) 20.6, user posted image  sem dobila 23.6 Prvouser posted image  po prenehanju KT pa 19.7. Ta mesec pa delava na drugem user posted image , tako da čakamo okrog 19.8 da zagledamouser posted image user posted image , upam da bom dočakala, se že zelo vleče.

Lp Beti

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.8.2006 16:45:00   
SašaR
Jemala Minulet, in po prenehanju je bila M še naprej normalna (od 27-30 dni).

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.8.2006 14:21:19   
Ayo
Jemala Cilest skoraj 5 let, po prenehanju katastrofa!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.8.2006 15:12:39   
N _ B
KT sem prenehala jemati junija. M sem dobila takoj po 3 dneh. Prvi ciklus brez KT je bil dolg 31 dni, sedaj pa sem jo dobila po 26 dneh.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.8.2006 16:39:42   
tinaaja
Po prenehanju nisem imela redne. prvo dobila po ene 36 dneh, naslednjo po 19, tretjo po 34, pa tko naprej.. Zdaj pa ne cakam enkrat naslednje leto user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.8.2006 17:47:16   
Žabika
Jaz sem pa jedla Minulet in kar 6 mesecev po prenehanju sploh nisem dobila M, potem je pa prišla, pa je spet 2 meseca ni bilo, pa je bila naslednje pol leta zelo zelo neredna, potem se je pa kr uredilo in je redno prihajala na 29 dni - samo trikrat, potem smo pa naredili pikico, ki je zdaj še lepo na toplem!
Torej eno leto je trajalo, da so se hormončki uredili! Da ne govorim o moji koži v tem času - groza!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
13.8.2006 17:59:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.8.2006 18:32:44   
Anonimen
Uf, meni se je hitro uredilo, 2. mesec po prenehanju jemanja Cilest tabletk (skoraj 3 leta) sem že zanosila.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?