Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 8.8.2006 12:00:32
|
|
|
|
NinaŠ
|
Mislim, da zate, ker imaš "prihodke" bistveno drugačne kot l. 2004" velja, da priložiš "potrdilo o brezposelnosti" (ne vem kje se dobi in ali se sploh tako reče) ter temu pripadajoče zadnje 3 mesečne prejemke. Upam, da razumeš kaj sem povedala... ...ti bodo pa še druge, ki so imele podobno situacijo, bolje znale svetovat.
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 8.8.2006 13:00:36
|
|
|
|
_andreja_
|
potrdilo o brezposelnosti dobiš na zavodu
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 8.8.2006 14:31:21
|
|
|
|
Jančika_
|
Ej, pojma nimam. Ravno danes sem oddala vlogo in sem imela ful štalo, ker nisem zaposlena in tudi nisem prijavljena na zavodu, sem pa trenutno na "porodniški", torej dobivam starševski dodatek. Tam, ko vneseš status, ni nobene take opcije . Sploh nisem vedela, kaj naj označim. Mož dela prek javnih del, torej je uradno še vedno voden kot iskalec zaposlitve, v bistvu pa dobiva plačo (bolje rečeno plačico ). In spet dilema, kaj vpisati. No, zanj se je izkazalo, da ga je treba vnesti kot zaposlenega (mislim, itak, ampak uradno je pač drugače). Zame pa še zdaj ne vem, kaj bi morala vpisati, sem pustila prazno in dodala kopijo odločbe o starševskem dodatku, pa je bilo vredu. Saj vem, da ti to nič ne pomaga, mogoče bo pa komu drugemu, če ima podobno situacijo kot jaz...
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 9.8.2006 0:11:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Jančika... ti bi morala vnesti podatek, da si brezposelna. Kajti oni te tukaj ne sprašujejo po dohodku, temveč po statusu. Tudi brezposelni imajo namreč lahko dohodke. In ti si pač brezposelna z dohodki (starševski dodatek). Vsaj tako sem naredila jaz pri Janu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?