|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dve vprašanji - Marlin 3 in zimska vreča
8.8.2006 10:59:33   
Anonimen
Prvo vprašanje: tiste ki imate Marlina 3, ali se sname blago iz vozička za pranje? Se lahko pere v stroju ali na roke?

Drugo vprašanje: ali nujno rabim zimsko vrečo? Rabila bi jo za zimo, takrat bo otrok star od 9 do 14 mesecev? Ali mu pač oblečem toplega pajacka in ga zavijem v odejo? Kaj je bolje, bolj praktično? Za v voziček, mislim, ne za spat!

< Sporočilo je popravil hothien -- 8.8.2006 11:07:48 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dve vprašanji - Marlin 3 in zimska vreča
8.8.2006 11:03:18   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Prvo vprašanje: tiste ki imate Marlina 3, ali se sname blago iz vozička za pranje? Se lahko pere v stroju ali na roke?

Drugo vprašanje: ali nujno rabim zimsko vrečo? Rabila bi jo za zimo, takrat bo otrok star od 9 do 14 mesecev? Ali mu pač oblečem toplega pajacka in ga zavijem v odejo? Kaj je bolje, bolj praktično?

1. nimam pojma
2. definitivno spalna vreča. To je najboljši izum- takoj za dudo - praktična, varna, topla...

< Sporočilo je popravil ZARA -- 8.8.2006 11:06:46 >

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.8.2006 11:06:30   
Anonimen
user posted image  Hmmm, a si mi kej pozabla napisat? user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.8.2006 11:07:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

2. definitivno spalna vreča. To je najboljši izum- takoj za dudo - praktična, varna, topla...

Ne mislim za spat, za v voziček!

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.8.2006 11:14:28   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: hothien
Ne mislim za spat, za v voziček!

No, maš pa en nasvet več.user posted image

Za v voz je jst nisem imela, ker se mi je zdelo, da ni tako nujno potrebna...pač sem jo mal več oblekla, čez sem pa vedno imela 2 dekice. Ni bla nikol bolana... sej če je pa - 15 al pa - 20 pa itak ne hodiš preveč ven ...
Voziček je itak globok, dete v zimskem pajacu, pa še spodaj je oblečen...ma ni šans da ga zebe... 
Edino, če ga misliš že takoj v marelo dat, pol je pa probljem... user posted image

< Sporočilo je popravil ZARA -- 8.8.2006 11:21:10 >

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.