|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dost skupaj
7.8.2006 8:26:29   
Anonimen
Mene pa zanima,koliko časa dnevno preživita s partnerjem skupaj.Koliko je od tega nežnosti,objemčkanja,ali sta bolj vsak sebi-vsak na vojem koncu.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dost skupaj
7.8.2006 8:32:18   
Anonimen
Ko pride iz službe in ko grem jaz spat nama ostane 4 ure. V tem času še opravimo večerjo, se igramo, mogoče kak sprehod, damo otroka spat in potem jaz ponavadi še pod tuš, pospravljanje in padem v posteljo. Sem glih premišljevala, da bo potrebno narediti plan kako se bolj zbližati.

Ne vem, nekaj bo potrebno storiti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.8.2006 8:37:39   
baguSka
Jst mislm, da moras zravn postavt se vprasanje, kok casa sta partnerja ze skupi in ce mata otroke. To je pomoje zlo pomemben in zanimiv podatk.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2006 8:54:45   
sanasan
jaz sem mojemu ravno danes ponoči malo zatežila z sms (je v tujini), da sva premalo 'kakovostno'skupaj...
midva sicer med tednom 4 dni dopoldne skupaj delava in sva sama tam nekje do 14h...ampak delava, popoldne je on doma do nekje 16-17 in gre potem delat in pride domov po 22h (1-2x na teden pa ga ni)...
zdi se mi, da ga dosti vidim, ampak da imava premalo skupaj preživetega prostega časa...pritožujem se pa večinoma le jaz, verjetno tudi zato, ker sem večino časa sama z otrokoma in tu nimam svojih niti prijateljic...on pa dela z ljudmi in mu paše čimveč 'tišine'...dokler se ni bilo tamale je bilo ok, ker sem tudi jaz delala z ljudmi....in sedaj sem ravno v dilemi, ali naj začnem spet več s svojim starim delom, ki ga imam resnično rada, ali naj še naprej ostajam z otrokoma...mi je pa groza, da bi bila otroka še popoldne in zvečer v tujem varstvu...evo, spet smo ženske tiste, ki večinoma po eni strani potegnemo ta kratkouser posted image
joj, ravno včeraj mi je rekel, zakaj bi hodila v kino, če pa imava dvduser posted image user posted image user posted image  ja, ampak jaz moram vmes pogosto k otrokoma, on pa vmes zaspi na kavču!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image  hudič, pa taka romantika!!!
glede časa se bosta morala dogovoriti, skleniti kak kompromis...upam, da ti je vsaj malo v tolažbo, da nisi edina....

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.8.2006 9:51:56   
KIRA
nič kaj dosti. sama sploh ne. lubčkanje pa te stvari potekajo v glavnem ponoči, ko otroci spijo. podnev ni časa.

< Sporočilo je popravil KIRA -- 7.8.2006 10:01:02 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
7.8.2006 9:58:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sanasan)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
7.8.2006 9:59:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.8.2006 11:35:51   
Anonimen
Če ima dan 24 ur, sva midva skupaj približno 20 ur. Kadar sem v službi. Če nisem, sva skupaj 24 ur. Torej vsak dan dan za dnem, cele dneve.
Moj mož ima doma pisarno in doma dela. Tudi jaz sem veliko doma, ker delam samo 3-4 ure dopoldan, pa zvečer kaj naredim.
Skoz se objemava in poljubljava in govoriva, da se imava rada. Jasno v pričo otroka, kar se mi zdi popolnoma ok. No, vsi se lupčkamo, objemamo in hecamo zelo veliko.
Meni je to ok. In sem srečna. In želim, da bi bilo tako do konca življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 8
7.8.2006 11:45:03   
baguSka
Če ima dan 24 ur, sva midva skupaj približno 20 ur.

Ciiiiist huuudooo!!!!user posted image user posted image  To se pa ne dogaja vsak dan...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.8.2006 11:46:05   
baguSka
Če ima dan 24 ur

Am.. Kdaj pa dan nima 24 ur??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.8.2006 11:57:36   
dulcinea
Ha... midva z emkeyem se pa vidiva ponavadi samo za vikend, ker sva doma 100 km narazen. Skupaj sva eno leto, otrok še nimava. Ga pa čedalje bolj pogrešam. Sploh ko sva bila letos 14 dni na morju vsak dan skupaj, potem sem bila pa še en teden pri njemu. eno leto še ni možnosti, da se preselim k njemu, ker sem dobila službo še za eno leto podaljšano (kar je po svoje tudi zelo dobro). Upam, da bova čimprej čimveč skupaj. 

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

Neposredna povezava do sporočila: 11
7.8.2006 11:59:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Če ima dan 24 ur

Am.. Kdaj pa dan nima 24 ur??user posted image

user posted image user posted image  tko sem mislila: kot, da povem, da ima dan 24 ur...mogoče pa kdo ne ve user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Če ima dan 24 ur, sva midva skupaj približno 20 ur.

Ciiiiist huuudooo!!!!user posted image user posted image  To se pa ne dogaja vsak dan...

Ja.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
7.8.2006 12:02:05   
baguSka
Dulcinea, ce so vsaj vikendi potem tisti pravi, potem nej ti ne bo NIC zal!!! Verjamem da si ta trenutek zelis vec preziveti z njim.. A nekateri se vikendov nimajo!!! Jaz sem tud zivela z mojim, skoraj 3 leta, pa sva se na zacetku videvala le za vikende, potem pa se to ne vec..

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.8.2006 12:03:34   
baguSka
Sej vem tinka enu mejcknu te hecam..user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.8.2006 12:20:07   
Anonimen
vem, baguska, fouš si mi user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
7.8.2006 12:36:37   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: tinka74

vem, baguska, fouš si mi user posted image

Ja ce ne drucga zato ker mas tipa.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.8.2006 13:39:41   
Anonimen
4-6 ur, s tem, da se ne moreva videt tako, kot bi zelela in ne ziviva skupaj. Koliko casa je pa cemu namenjeno, je pa odvisno od lokacije in opravkov in prisotnih oseb(kov).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
7.8.2006 13:54:36   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mene pa zanima,koliko časa dnevno preživita s partnerjem skupaj.Koliko je od tega nežnosti,objemčkanja,ali sta bolj vsak sebi-vsak na vojem koncu.user posted image

Pride pozno domov, okrog pol šestih. Ko pride mi vedno "pritisne" poljubček ali dva, pa tudi zjutraj ko jaz še ležim (sem na porodniški), se vedno ko mu zvoni ura za v službo, stiskava še kakih 10 minut, preden vstane. 

Ko otrok zvečer okrog pol devetih zaspi, imava midva čas zase. Za klepet, crklanje na kavču ob gledanju TV-ja. Torej na dan sva skupaj cca 5 urc, ko otrok zaspi imava tisti dve urci samo zase. Kako bo ko bom hodila v službo in bom mogla gosp.opravila opraviti po službi mi ni jasno, ampak zdaj ko sem na porodniški to naredim čez dan in je popoldan lahko namenjen samo partnerju in otroku.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.8.2006 19:22:07   
MojcaG
pri nama je zelo podobno kot pri nalin, le da midva ne igrava šaha, ampak gledava kakšen film.

večeri so najini, pa tudi kakšen popoldan, ko babice vzamejo ta miceno.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.8.2006 21:32:26   
*Karmen*
Midva bova skupaj osem let in sva ponavadi kar veliko časa skupaj. Jaz imam sicer izmensko delo, on pa prvi dan 12 ur dnevne, drugi dan 8 ur nočne, sledita pa dva prosta dneva. Oba sva rada doma. Včasih greva ven vsak s svojimi prijatelji. Vendar je to redko. Ker adaptirava hišo, naju druži tudi delo. Drugače pa sprehodi, kino, kakšen dobre film na tv, človek ne jezi se, križanke (kjer veselo plonkava drug od drugega), včasih se boriva za stol pred računalnikom, kuhava, hodiva na sprehode... Za crkljanje pa ostanejo na voljo bolj večerne urice, ko končava z delom pri hiši. No, pa nič zato, pomembno je, da crkljanje je. Najlepši za ljubezen so pa tako ali drugače deževni dnevi. Praviva, da bova danes imela deževne urice. To pomeni cel dan poležavanja in crkljanja, pa dobre papice in kakšen filmski maraton. Upam, da si bo tudi, ko pride kakšen sonček vzel toliko časa za naju.

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke
Michonne RR

Ali otroku vsak dan dovolite, da gleda risanko/e?

Da (56%)

Ne (44%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!