Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Čudna krvavitev (menstruacija) 6.8.2006 10:33:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem če tole vprašanje spada čist na tale forum, sam nisem glih najbolj vedla kam naj ga "vtaknem". Prosim, naj me moderator prestavi, če je potrebno. Problem imam pa naslednji. 3 dni nazaj,se jetako kot bi morala dobiti noramlno menstruacijo, pojavil izcedek takšen kot vedno na začetku menstruacije. Vzela sem prvo KT, saj ne bi rada imela , ravno na morju, tako da sem mislila jesti KT ene 3 mesece, saj nove bebice še kakšno leto ne načrtujemo. Ta izcedek je trajal 2 dni, pa še to samo kadar sem se obrisala. Na vložku pa nič. Zdaj pa me skrbi, ali je možno da sem , ali kaj je zdaj to? Prosim vaša mnenja, jaz sem čist . Saj tudi če bi bila bi bili veseli, samo me sedaj skrbi, ker sem vzela že 3 KT. Hvala vam za vse odgovore.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.