baby22
|
Tudi jaz imam doma sončka, rojenega v 34 tednu, ki je ob rojstvu tehtal borih 1370 g, na začetku sva se hranila z Bebo za nedonošenčke, jo je pil 2 meseca, 1 mesec je bil v porodnišnici, saj je moral pridobiti na teži, potem je kar naenkrat začel polivat, tko da sva poskusila še Novalac, Milumil; zdaj imava Aptamil 1 in upam da bo ta uredu, drgač sem pa govorila z mamicami pa so vse rekle, da so poskusile kar nekaj mlekov... glede vprašanja, če poje preveč pa tole za poduk; moj sonček bo septembra star 3 mesece in mi poje od 100 do 170 ml mleka na 3 - 4 ure včasih še kakšno urico dalj poleži, odvisno od tega koliko se naje.... pridno pridobiva na teži, tko da je zdaj že težek 4700 g... jst mislm da se nebi smeli sekirati, da bi otrok preveč pojedel, saj če se preveč naje itak poj bruha... bolj bi se morali zamisliti, če premalo je... aja pa še tole; VSE POHVALE LJUBLJANSKI PORODNIŠNICI, ŠE POSEBEJ ODDELKU ZA INTENZIVNO NEGO , KJER SO ZA NAJU S SONČKOM ZELO LEPO POSKRBELI, ŠE POSEBEJ ZA MOJEGA SONČKA, SAJ JE TAM PREŽIVEL 1 MESEC (zaradi teže); OSEBJE SI ZASLUŽI RESNIČNO ZELO VELIKO POHVALO... .... kar pa nebi mogla rečt za PEDIATRIČNO KLINIKO V LJ. na Vrazovem trgu... TJA SEM PRIPELJALA SVOJEGA SONČKA KAO NA PREGLED, NA SPREJEMNI SO MI GA VZELI, BREZ DA BI MI KDO KAJ REKEL, SAMO TO DA GA BOJO PREOBLEKLI.... NAJU Z MOŽEM SO POSTAVILI ČAKATI PRED VRATA, KJER SVA BILA KOT POZABLJENI DUŠI, DA O SMRADU, PO KUHINJI (NEVEM OD KJE) NE GOVORIM... KO SO NAJU KONČNO SPREJELI... NAMA NISO NIČ POVEDALI, SAMO DA GA BODO PREGLEDALI IN DA BO MORAL OSTATI... KO SVA PRIŠLA NASLEDNJI DAN JE ŠEL NAJIN SONČEK ŽE DOMOV, VENDAR NAJU NISO NIČ POKLICALI, DA BI NAMA POVEDALI DA GRE DOMOV...TAKO DA KO SVA PRIŠLA OBISKAT NAJINEGA SONČKA,JE MORAL MOŽ NAZAJ DOMOV(V ŠK.LOKO)) PO STVARI, DA SVA GA LAHKO ODPELJALA DOMOV....... KO SEM GA PUSTILA TAM, SEM SE POČUTILA, KOT DA BI GA ZAPRLA V ŽIVALSKI VRT (TISTE GROZNE POSTELJE NA DRUGO NE MOREJO SPOMINJAT...) POTEM PA ŠE ODNOS MEDICINSKIH SESTER .... MISLIM DOBESEDNO TEXAS...