Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Stolček a la Trip trap-Sonček 5.8.2006 12:50:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Na Sončkovi strani ni nobenega stolčka, ki bi bil enak model kot trip-trap. Najboljši "ponaredek" je stolček Sigma II, ki ga prodajajo v Sponi in Slovenijalesu. Cena je (bila) 6.990 SIT. Mi ga imamo in sem zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Stolček a la Trip trap-Sonček 5.8.2006 13:17:05
|
|
|
|
petra81
|
To je ta stolček iz Sončka, meni se zdi podoben temu iz BC.
|
|
|
|
RE: Stolček a la Trip trap-Sonček 5.8.2006 13:34:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem vedela, kateri stolček misliš. Pa se ti ne zdi ta bolj podoben? Po dimenzijah je popolnoma enak! Žal nimam slike iz profila: Sicer pa niti slučajno ne forsiram tega stolčka. Le ideja je.... Tistega iz sončka pa ne morem komentirat, ker ga nismo sprobali.
< Sporočilo je popravil someone -- 5.8.2006 13:36:12 >
|
|
|
|
RE: Stolček a la Trip trap-Sonček 5.8.2006 17:18:54
|
|
|
|
hubi
|
Mi imamo tak stolček in se zelo dobro obnese.
|
|
|
|
RE: Stolček a la Trip trap-Sonček 6.8.2006 12:50:05
|
|
|
|
petra81
|
Kje pa je ta trgovina Spona? V Ljubljani kje? Kje v Lj je pa tudi kakšen Slovenijales, ker nisem iz Ljubljane, da bi lahko vedela?!? Hvala
|
|
|
|
RE: Stolček a la Trip trap-Sonček 6.8.2006 20:09:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Spona je v BTCju, hala v bližini velikega Merkurja. Slovenijales pa je na Dunajski, pri sejmišču. Obe trgovini imata spletne strani, tam najdeš vse lokacije. Mogoče boljše, da prej pokličeš in vprašaš, če je trenutno akcija (zdi se mi, da ni stalne zaloge, samo v času akcije). www.spona.si www.slovenijales.si
|
|
|
|
RE: Stolček a la Trip trap-Sonček 8.8.2006 15:41:51
|
|
|
|
petra81
|
Someone, včeraj sem bila v Sponi in moram reči, da je bilo obupno; sem šla sama s pikico in vozičkom in imajo tako klančino za se ubit; ozko, pa strmo kot hudič!!! Še dobro, da je en gospod prišel pomagat, če ne, še gor ne bi mogla z vozičkom. Pridem noter v trgovino, najprej nikjer nobenega, potem le najdem engega zaposlenega in me ni niti pogledal, tako da sem si sama pogledala, če imajo slučajno ta stolček, pa imajo napol prazno trgovino in stolčka nikjer!!??? Za dol sva se pa kmalu prevrnili, ko ni bilo nikogar, da bi pomagal!! Groza!! Bom poskusila it še v Slovenijales pogledat, če imajo kaj, na spletni strani ga ni! Vseeno hvala za informacije!! Lep pozdrav Petra in
|
|
|
|
RE: Stolček a la Trip trap-Sonček 8.8.2006 20:29:07
|
|
|
|
Taja Nagaja
|
Stolček uvaža podjetje Fortrade. Na njihovi strani imaš spisek prodajaln, ki naj bi stolček imele. Malo pokliči in vprašaj za ceno. Cena se giblje od 6.990 pa do 9000 sit. Barva je samo češnja in bo še kar nekaj časa- podatki uvoznika. Mogoče ti spodnji link kaj pomaga. http://www.fortrade.si/ProdajniProgram.aspx?IZDELEK_ID=38005002
|
|
|
|
RE: Stolček a la Trip trap-Sonček 9.8.2006 12:27:26
|
|
|
|
zita
|
petra 81, jaz tudi išem tak stolček. Mi doma sicer imamo peg perego prima papa, vendar zdaj bo občasno otrok pri tašči in rabimo še en stolček. Tale sigma se mi zdi dober. Si se ti odločila zanj?
|
|
|
|
RE: Stolček a la Trip trap-Sonček 9.8.2006 16:07:25
|
|
|
|
petra81
|
Zita; jaz pravzaprav še iščem pravi stolček! Bi ga pa rada videla v živo zato tudi to sprašujem. Se mi zdi kar v redu in tudi cena ni pretirana. Ker tisti originalni Stokke se mi zdi pa res malo predrag. No, ko si ga bom ogledala ti sporočim kakšen mi ji izgledal!! Pozdravček P.S. Hvala vsem za informacije!
|
|
|
|
RE: Stolček a la Trip trap-Sonček 11.8.2006 14:00:23
|
|
|
|
zita
|
PETRA81 Jaz sem se včeraj kar odpravila v Slovenija les in kupila tale sigma stolček. Za to ceno se mi je zdel čisto ok. Sice rmi je prodajalka po telefonu najprej rekla, da imajo zadnjega, ko sem šla potem v nakup, so jih pa v skladišču imeli še 5 kom. Cena za gotovino 7620 sit.
|
|
|
|
RE: Stolček a la Trip trap-Sonček 11.8.2006 16:13:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Iz Baby centra imam v spominu da je štorast in nevaren Mi imamo trip - trap iz Sončka (sončkove spletne trgovine) in je super!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Datum porodaxtinchyAli ste rodile: pred predvidenim datumom poroda (
46%)
na dan predvidenega poroda (
12%)
po predvidenem datumu poroda (
34%)
v tednu okrog predvidenega datuma poroda na dan polne Lune (
8%)
Število vseh glasov: 155Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!