|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stolček a la Trip trap-Sonček
5.8.2006 12:42:41   
petra81
Zanima me, če ga katera ima in kako se obnese!?!
In pa kakšna je razlika med tem in onim iz Baby centra original Stokke?
Mislim, razen v ceni!!!

Hvala za vse odgovore

Petra
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Stolček a la Trip trap-Sonček
5.8.2006 12:50:04   
Anonimen
Na Sončkovi strani ni nobenega stolčka, ki bi bil enak model kot trip-trap. Najboljši "ponaredek" je stolček Sigma II, ki ga prodajajo v Sponi in Slovenijalesu. Cena je (bila) 6.990 SIT. Mi ga imamo in sem zadovoljna.

(odgovor članu petra81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.8.2006 13:17:05   
petra81
user posted image

To je ta stolček iz Sončka, meni se zdi podoben temu iz BC.

user posted image

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.8.2006 13:34:09   
Anonimen
Sem vedela, kateri stolček misliš. Pa se ti ne zdi ta bolj podoben? Po dimenzijah je popolnoma enak! Žal nimam slike iz profila:

user posted image

Sicer pa niti slučajno ne forsiram tega stolčka. Le ideja je.... Tistega iz sončka pa ne morem komentirat, ker ga nismo sprobali.

< Sporočilo je popravil someone -- 5.8.2006 13:36:12 >

(odgovor članu petra81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.8.2006 17:18:54   
hubi
Mi imamo tak stolček in se zelo dobro obnese.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2006 12:50:05   
petra81
Kje pa je ta trgovina Spona? V Ljubljani kje? Kje v Lj je pa tudi kakšen Slovenijales, ker nisem iz Ljubljane, da bi lahko vedela?!?
Hvala

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.8.2006 20:09:14   
Anonimen
Spona je v BTCju, hala v bližini velikega Merkurja. Slovenijales pa je na Dunajski, pri sejmišču.
Obe trgovini imata spletne strani, tam najdeš vse lokacije. Mogoče boljše, da prej pokličeš in vprašaš, če je trenutno akcija (zdi se mi, da ni stalne zaloge, samo v času akcije).

www.spona.si
www.slovenijales.si

(odgovor članu petra81)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.8.2006 15:41:51   
petra81
Someone, včeraj sem bila v Sponi in moram reči, da je bilo obupno; sem šla sama s pikico in vozičkom in imajo tako klančino za se ubit; ozko, pa strmo kot hudič!!! Še dobro, da je en gospod prišel pomagat, če ne, še gor ne bi mogla z vozičkom. Pridem noter v trgovino, najprej nikjer nobenega, potem le najdem engega zaposlenega in me ni niti pogledal, tako da sem si sama pogledala, če imajo slučajno ta stolček, pa imajo napol prazno trgovino in stolčka nikjer!!???
Za dol sva se pa kmalu prevrnili, ko ni bilo nikogar, da bi pomagal!! Groza!!

Bom poskusila it še v Slovenijales pogledat, če imajo kaj, na spletni strani ga ni!

Vseeno hvala za informacije!!

Lep pozdrav
Petra in user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.8.2006 20:29:07   
Taja Nagaja
Stolček uvaža podjetje Fortrade. Na njihovi strani imaš spisek prodajaln, ki naj bi stolček imele. Malo pokliči in vprašaj za ceno. Cena se giblje od 6.990 pa do 9000 sit. Barva je samo češnja in bo še kar nekaj časa- podatki uvoznika. Mogoče ti spodnji link kaj pomaga.

http://www.fortrade.si/ProdajniProgram.aspx?IZDELEK_ID=38005002

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.8.2006 12:27:26   
zita
petra 81, jaz tudi išem tak stolček. Mi doma sicer imamo peg perego prima papa, vendar zdaj bo občasno otrok pri tašči in rabimo še en stolček.

Tale sigma se mi zdi dober. Si se ti odločila zanj?

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.8.2006 16:07:25   
petra81
Zita; jaz pravzaprav še iščem pravi stolček! Bi ga pa rada videla v živo zato tudi to sprašujem. Se mi zdi kar v redu in tudi cena ni pretirana. Ker tisti originalni Stokke se mi zdi pa res malo predrag.
No, ko si ga bom ogledala ti sporočim kakšen mi ji izgledal!!
Pozdravček

P.S. Hvala vsem za informacije!

(odgovor članu zita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.8.2006 14:00:23   
zita
PETRA81

Jaz sem se včeraj kar odpravila v Slovenija les in kupila tale sigma stolček. Za to ceno se mi je zdel čisto ok.

Sice rmi je prodajalka po telefonu najprej rekla, da imajo zadnjega, ko sem šla potem v nakup, so jih pa v skladišču imeli še 5 kom.
Cena za gotovino 7620 sit.

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.8.2006 15:31:30   
ac
Jaz sem danes v Sponi v LJ kupila Trip trap Gama stolček za 8.000 SIT. Ampak teh nimajo več, sem vzela zadnje dva (enega še za kolegico). Imajo pa še take z mizico za 10.000 SIT. Barva bukev. No, kupljenega še ne morem komentirati, ker ni še niti sestavljen. So bile pa prodajalke zeloooo prijazne in so se ves čas ukvarjale z mojo malo, da sem jaz v miru opravila nakup in odnesla stolčka v avto.

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.8.2006 16:13:13   
Anonimen
Iz Baby centra imam v spominu da je štorast in nevaren user posted image user posted image

Mi imamo trip - trap iz Sončka (sončkove spletne trgovine) in je super!

(odgovor članu ac)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Datum poroda
xtinchy

Ali ste rodile:

pred predvidenim datumom poroda (46%)

na dan predvidenega poroda (12%)

po predvidenem datumu poroda (34%)

v tednu okrog predvidenega datuma poroda na dan polne Lune (8%)

Število vseh glasov: 155

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!