Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zobki? pri triinpol mesečnemu dojenčku 4.8.2006 22:21:56
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Zdravo! Jaz več ne vem, ali bodo res zobki, ali je to še prekmalu. Sem šla stare poste brat in nikjer ni opisane zgodnje meje, samo kdaj najkasneje... Skratka, moja je stara 3 mes. in 3 tedne...slini in rokice daje v usta že kar nekaj časa- sem pač mislila, da je odkrila rokice... včeraj in danes pa je cel kažin- je po obrokih, joka, skoz bi se nosila, sploh ne spi kot običajno, bolj drema, običajno prespi noč, sedaj pa vsako uro jok, vročine nima (36,1), dlesni sem pregledala in se nič ne vidi...tako, da res ne vem, kaj bi lahko bilo- aja, tudi kaka in lula normalno...vmes, ko ne joka, se pa smeji. Čist je utrujena, ampak spat pa ne...začuda danes tudi naročje ne pali preveč- jaz pa sem že čist preč... Ima katera kakšne izkušnje? Sej bo že kaka tolažilna beseda pomagala... no, zdej spet joka, dremala je pa 15 min. ...
|
|
RE: zobki? pri triinpol mesečnemu dojenčku 4.8.2006 22:28:09
|
|
|
|
PBJ
|
Moj je bil star 4 mesece in 5 dni, ko se je prikazal prvi zobek, tako da je tudi to mogoče.
|
|
RE: zobki? pri triinpol mesečnemu dojenčku 4.8.2006 22:32:09
|
|
|
|
rija
|
Možno je že, vendar jaz mislim, da še ne bodo....moj je bil isti na momente in sem tudi mislila, da bodo zgodnji zobki....pa je imel samo tečno fazo....
|
|
|
|
RE: zobki? pri triinpol mesečnemu dojenčku 4.8.2006 22:39:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, lahko so tudi zobki.... Mogoče je pa samo prevelika sprememba vremena Bo minilo, vse mine, držimo pesti
|
|
|
|
RE: zobki? pri triinpol mesečnemu dojenčku 4.8.2006 22:57:37
|
|
|
|
eva1
|
Moj je od 3 meseca dajal roke v usta, videla sem kako ima vso napeto in belo dlesen, prvi zobek je pokukal malo po 4 mesecu-tako da je vse možno!
|
|
|
|
RE: zobki? pri triinpol mesečnemu dojenčku 4.8.2006 23:52:26
|
|
|
|
Sonrisa
|
Moja ima 4 mesece, slini se od 2. meseca naprej, pediatrinja je rekla, da zobki še niso na vidiku. Prej je prespala celo noč v svoji posteljici, zdaj hoče biti celo noč pri meni, seveda priklopljena. Ko se odmaknem, je takoj jok, kot bi jo iz kože dajali. Od noči nimam nič, čez dan pa tudi noče več spati. Upam, da bo to čimprej mimo.
|
|
|
|
RE: zobki? pri triinpol mesečnemu dojenčku 5.8.2006 11:24:27
|
|
|
|
pancek
|
enako se dogaja tudi nam. spremembe sem opazila že nekaj dni pred 3 meseci. moja se je pričela neverjetno slinit, v usta skoz rine rokice in vse ostale predmete, tu je še driska, vročine pa nima. Družinska prijateljica (pediatrinja tik pred penzijo) je pritrdila, da bi lahko bili zobki in ji po njenem nasvetu že kake 3-4 dni mažem Calgel (max 2x na dan, ker je še premala). je zdaj večinoma dobre volje, ko pa začne cvilit, pomaga samo joška ali da ji s prstom zmasiram dlesni. Srečno!
|
|
|
|
RE: zobki? pri triinpol mesečnemu dojenčku 5.8.2006 14:57:27
|
|
|
|
bobek05
|
Čebelica Maja, žal ti moram povedat, da traja včasih mesec ali dlje, da se zobek prikaže, boli jih pa že veliko prej...
|
|
RE: zobki? pri triinpol mesečnemu dojenčku 5.8.2006 15:21:48
|
|
|
|
Nej
|
Vse je možno. Čeprav še jih Anej zdaj nima. Pa se je od 2 do 4 meseca nonstop slinil in rokice v usta tiščal. Potem pa se je stvar umirila do sedaj, ko se je začel spet slinit pa cmokat- upam da bo kakšen zobek .
|
|
|
|
RE: zobki? pri triinpol mesečnemu dojenčku 6.8.2006 16:15:46
|
|
|
|
pat
|
pozdrav! za razliko od mojih predhodnic pa sem jaz skoraj prepričana da so zobki, saj traja kakšen mesec, preden pridejo na plano (zato to sploh ni nič nenavadnega, da se bojo pri takratni starosti prikazali - nekateri, sicer redki, a vendar, se že rodijo z zobki - ti pa ponavadi potem odpadejo) in lahko se ti zgodi, da boste dobili kar dva sočasno (tako je bilo pri nas). situacija, ki si jo opisala je bila popolnoma enaka pri nas. hudo je samo to, da kaj veliko ne moreš narediti. pije naj veliko tekočine, pomagajo trši predmeti za drgnenje dlesni in veliko maminih objemčkov lp, pat
|
|
|
|
RE: zobki? pri triinpol mesečnemu dojenčku 7.8.2006 11:54:51
|
|
|
|
kzlato
|
moj je dobil prvi zobek pri 3eh mesecih in en teden in nato še drugega takoj za njim. Pri devetih mesecih ima 8 zobkov.
|
|
|
|
RE: zobki? pri triinpol mesečnemu dojenčku 25.8.2006 16:57:51
|
|
|
|
sonchica
|
moj je star 3 mesece in par dni.... pa se tud slini pa rokice daje v usta pa tečen je joooj spanje se je čist poslapšalo čez dan ne spi čisto nič kakšin 10 20 minutk skratka čist malo.... spal mi je že cele noči sedaj se budi non stop in se za brez veze dere tak da se mi že vse meša.... upam da bo to hitro mimo....
|
RE: zobki? pri triinpol mesečnemu dojenčku 25.8.2006 17:25:25
|
|
|
|
teta beta
|
Moja nečakinja je dobila prvi zob pri treh mesecih, pri enem letu jih je imela 12. Tudi moja hčerka se je slinila in dajala vse v usta pri taki starosti, sem mislila, da bo tudi bolj zgodnja, ampak zob je pa dobila pri 7,5 mesecih.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?