Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: po jogurtu drobne pikice 4.8.2006 20:13:42
|
|
|
|
karla 04
|
Pozabila sem omenit se to, da sva bile pri njenih 3 mesecih ze na testiranjih in ni bila alergicna na mleko. LP, K
|
|
|
|
RE: po jogurtu drobne pikice 5.8.2006 15:06:19
|
|
|
|
Teja N
|
Jaz bi še malo počakala. Mogoče je bila prevelika količina za prvič. Počakaj par dni, pol pa spet ponudi le žličko ali dve, pa boš videla. Moj Timotej je imel na primer reakcijo na sadne jogurte, postal je ves pikast. Pa sva dala čez teste za alergije, ki niso nič pokazali in se je izkazalo, da ne gre prav za alergijo, temveč da je pač bolj občutljiv na barvila v hrani. Lp, Teja
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?