|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako živite
3.8.2006 9:20:44   
timoteja

Tole vreme se mi zdi najbolj primerno za kakšno "chetanje".Me zanima, kako na splošno živite življenje, bolj free, veliko v družbi prijateljev, brez predsodkov, živite za trenutek, ali imate vse v življenju bolj popredalčkano, z vsakodnevnimi skrbmi, kako boste vi živeli čez tolk in tok let, v kakšne osebe bodo zrastli vaši otroci, se obremenjujete s preteklostjo, mogoče s starimi grehi partnerja?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako živite
3.8.2006 9:38:13   
Anonimen
Odkar imam družino je moje življenje:
- zelo načrtno
- zelo mirno
- zelo organizirano
- brez alkohola
- brez ponočevanja
- brez cigaret

Prijateljice so se me itak odpovedale, ker očitno nisem dovolj dobra zdaj, ko več ne kadim in ne pijem. Pa se ne sekiram. Sem dobila nove in veliko boljše prijateljice.
Najbolj uživam , ko gre malček spat in z dragim okupirava dnevno sobo, gledava kak fim ali pa samo objeta leživa in se pogovarjava.
Ne bi zamenjala ničesar s tem, ko smo vsi trije skupaj, ko se igramo, kolesarimo, vandramo okoli.
To je to. Tako življenje sem si vedno želela in zdaj ga zajemam z veliko žlico.
Strah me je bolezni in naravnih katastrof. Strah me je, da se malčku kaj zgodi. Kako si predstavljam prihodnost? Mirno, polno ljubezni in veselja.
Kičasto, a ne?

(odgovor članu timoteja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.8.2006 9:45:49   
KIRA
superca.user posted image user posted image user posted image user posted image ni lepšga kot stopicljanje majhnih nogic. vse ostalo me pa ne zanima.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.8.2006 9:59:39   
cukerček
Jaz trenutno res uživam. Sem samska brez otrok, zato lahko počnem kaj hočem, kdaj hočem, s kom hočem. Veliko sem v družbi dobrih prijateljev in prijateljic, s katerimi mi je res lepo, skratka uživam življenje

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.8.2006 10:02:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: timoteja
Me zanima, kako na splošno živite življenje, bolj free, veliko v družbi prijateljev, brez predsodkov, živite za trenutek, ali imate vse v življenju bolj popredalčkano, z vsakodnevnimi skrbmi, kako boste vi živeli čez tolk in tok let, v kakšne osebe bodo zrastli vaši otroci, se obremenjujete s preteklostjo, mogoče s starimi grehi partnerja?

Vse to, hvala za vprašanje.

(odgovor članu timoteja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.8.2006 10:28:38   
Anonimen
Uh, malce težko temo si načela za takšno vremeuser posted image .
Men se zdi, da je odvisno od trenutka ko vprašaš.Včasih sem navdušena nad življenjem, polna optimizma in pogledov v prihodnost, potem pa pride nekaj vmes pa se prelevim v večnega pesimista.
Živim kar mirno življenje, veliko časa preživim doma med 4 stenami, ker je moj dom moje zavetišče za nabiranje energije.
Drugače kar nekaj časa preživim z prijateljicami, ampak ne žuramo in ga hodimo pit, to so bolj popoldanski kofetki, poleti dan na plaži....
Z dragim ob priložnostih skočiva v avto in se odpeljeva na kak izlet ali pa kar nekam na slepo, greva v kino ali pa kar doma kavč, cartanje in dvd.
user posted image Vidim, da že zdaj živim življenje zdolgočasene gospodinje.Ampak meni tako paše, če mi pa več ne bo, bomo pa kaj na tem spremenili.
Drugače pa imam rada vse popredalčkano, ker če ne je kaos in to vame prinese nemir.....
Uh, kje so že študentski časi, ko smo cel dan spali in ga ponoči žurali do konca??????

(odgovor članu timoteja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.8.2006 13:28:12   
lexl
Sedaj, ko imam moj mali sonček šele vidim kaj je to polno življenje in da je vse prej bilo brez nekega smisla. Lepo je imeti otroke.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.8.2006 13:35:39   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: lexl

Sedaj, ko imam moj mali sonček šele vidim kaj je to polno življenje in da je vse prej bilo brez nekega smisla. Lepo je imeti otroke.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lexl)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.8.2006 14:00:50   
kitty
Se podpišem pod cukerčkom user posted image samo, da imam jaz še psa pa se mu tu pa tam moram prilagajat.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.8.2006 15:38:58   
dory
Odkar imam družino je moje življenje:
- zelo načrtno
- zelo mirno
- zelo organizirano
- brez alkohola
- brez ponočevanja
- brez cigaret ( no ja sem pa ke kasna )

no tko je tud pr nas...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.8.2006 17:24:10   
siniti
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Me zanima, kako na splošno živite življenje, bolj free, veliko v družbi prijateljev, brez predsodkov, živite za trenutek, ali imate vse v življenju bolj popredalčkano, z vsakodnevnimi skrbmi, kako boste vi živeli čez tolk in tok let, v kakšne osebe bodo zrastli vaši otroci, se obremenjujete s preteklostjo, mogoče s starimi grehi partnerja?

user posted image pismo... meta sva že dve!

bil je 25. maj 2006 in rodila se je LIYA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.8.2006 17:33:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

user posted image  user posted image  

Pa zdravi smo tud'.

< Sporočilo je popravil Mič -- 3.8.2006 17:34:21 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
3.8.2006 18:10:32   
Mateja82
zenkrat imamo bolj kot ne mirno življenje brez kakšnih zabav, včasih jih čisto malo pogrešam , s prijateljicami nisem več tako v kontaktu, nobena še nima otrok sem pa spoznala zdaj par družinic z malimi bebiji, tako da se imamo o čem pogovarjatuser posted image .

Všeč mi je da imamo življenje čim bolj organizirano.
Trenutno mi je največja skrb ko bo konec porodniške kje dobit službo, s takšno izobrazbo kot jo imam bo  težko, sicer je pa tako vseeno samo da se bo kaj našlo pa čeprav bo pod mojo stopnjo izobrazbe. In da bi nam s financami dobro izšlo.
S preteklostjo se ne obremenjujem več tako zelo ker so otroci prihodnost in nima smisla razmišlat za nazaj. Zdaj mi je glavna družinica, da se bo nje dobro godilo. In to je to.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.8.2006 22:41:31   
*Karmen*
Živim tako kot sem si želela:

- v svoji štal'ci
- umirjeno
- z umirjenim partnerjem
- z veliko ljubezni
- z veliko časa za vse moje filozofske in umetniške izlive
- ob občasnih kavicah z nekaj prijatelji, ki pa so res prijatelji v pravem pomenu besede
- v dobrih odnosih s starši, taščico in tastom
- ob prijetnem čvekanju z vami
- z veliko sprehodi

Sam še z "Upajmo skupaj" se morm spravit pa bo vse kot v sanjah. Če pa to ne uspe, imam pa še vedno vse tisto zgoraj.
Če se pa kdaj tretja točka zamenja (želim si, da ne) bom pa definitivno delala na tem, da vse ostale ostanejo iste.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.8.2006 0:23:22   
* Mateja *
Ej, dobro vprašanje!
Mislim, da mi živimo dokaj popredalčkano, po vsakodnevni rutini, včasih pa prav pride, da rutino zamenja nekaj drugega.  Ker večino časa preživim sama s sinkom, si sama razporejava čas kaj bova počela in kako bova kaj počela. Ja pa, večino prijateljic sem izgubila, ker pač nimamo več skupnih interesov, mamo par družinskih prijateljev.... Ga ne žuramo, sem pa tja kaj spijemo in kakšnega pokadimo, cigaret mislim, ....
Včasih mi je precej dolgčas, ker ne delam, ker pavziram in sem večino časa  doma. Včasih se sprašujem, kaj sem počela cele počitnice, ko še nisem imela sineka...

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.8.2006 10:51:44   
Anonimen
večina z otroci in družino.

(odgovor članu timoteja)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?