|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   driska
2.8.2006 11:56:59   
noe
Halo mame, razsaja en virus z drisko. Naš revež ga je dobil, ima ga že drugi dan, tako da ima čist rdečo ritko. Upam,da bo kmalu mimo. lp

< Sporočilo je popravil nalin -- 2.8.2006 12:04:55 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: driska
2.8.2006 12:59:44   
NRMM
Mi smo že na srečo mimo, je pa bila zelo uboga in 2 dni ni čisto nič jedla, traja pa cca 7 dni in spremlja ga vročina, ki po 2 dneh izgine. No pri nas ga je prebolela cela familija tudi dediji in babice. Upajmo, da bo sedaj boljše, ko ni več take vročine.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.8.2006 14:03:33   
BLAŽIKA
JOJO PA VEDNO JE NEKO SRuser posted image JE KI RAZHAJA. ČIMPREJ SE POZDRAVITE IN UPAM DA NAS ZAOBIDE.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.8.2006 19:55:51   
Emanuelle
Mi smo ga tudi imeli user posted image !! Je trajalo 2 dni, mala ni skoraj nič jedla (pa že tako je suhec), samo ogromno pila, pa sračkala, vročine pa tudi ni imela. No tretji dan je že začela jesti in sedaj je ni za ustavit!!!

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.8.2006 10:53:09   
arielca
Očitno smo mi ta virus preboleli na morju. En dan vročine, dva dni skoraj brez hrane, potem je bilo pa OK.

Pediatrinja nam je priporočala šipkov čaj z glukozo proti dehidraciji, za piti sem ji dajala tudi Hipp ORS 200 in večkrat po malo za papcat.

Naj hitro mine...

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Emanuelle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.8.2006 11:33:26   
tananejka
Mi smo tudi zakuhali...danes ponočiuser posted image . Ena od dvojčic in 4,5 mesečna dojenčica. Upam, da bo kmalu bolje, ker gremo nas. petek na morje.

LP

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?