Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Oblačila za mrzlejše dni 2.8.2006 12:11:28
|
|
|
|
SLAMlCA
|
Živjo take trenirkice ima znamka clar lahko kupiš tudi posamezno samo spodnji del. No druga vprašanja pa tudi mene morijo, saj je tudi naš približno take starosti,
|
|
|
|
RE: Oblačila za mrzlejše dni 2.8.2006 12:14:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje prodajajo to znamko?
|
|
|
|
RE: Oblačila za mrzlejše dni 2.8.2006 12:14:23
|
|
|
|
Jessy
|
Naša je zdaj stara 1 leto. Pajacev ji ne mislim več kupovat, ampak jih bo imela le še za spanje. Drugače pa bodo prišle v uporabo trenirke, hlače, majčke. Imam eno fino trenirko, ki se ji hlačnice spodaj zategnejo z vrvico, tako da če so malenkost daljše, sploh ni problem. Dobila jo je za darilo, je pa od Clar. Zadnjič sem v Mercatorju kupila dolge hlače, ki so iz istega materiala, kot trenirke, le malce tanjše so. Nekaj sem dobila od sestre, nekaj bomo pa še sproti kupovli. Pri nas imamo 2x na mesec tudi tržnico in tam se da kupiti vse sorte oblačil, ki so zelo dobre kvalitete (včasih je bilo bolj švoh, zdaj je pa res vredu), tako da bomo najbrž kar tam kupovali.
|
|
|
|
RE: Oblačila za mrzlejše dni 2.8.2006 13:07:17
|
|
|
|
babylove
|
Po mojih izkušnjah so zelo uporabne jopice oz. takšni zgornji deli, ki so na zadrgo in se enostavno slečejo - oblečejo. Za spanje obvezno pajac, da je vse lepo na toplem. V dvodelni pižami se vse razmrda
|
|
|
|
RE: Oblačila za mrzlejše dni 2.8.2006 13:22:58
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz sem lani več ali manj takih oblačil nabavila v H&M. Ene par puloverčkov, pa ene par takih hlačk z dolgimi hlačnicami, pa par trenirk, pa je bilo več kot dovolj.
|
|
RE: Oblačila za mrzlejše dni 2.8.2006 14:05:52
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Trenerkice, žametke, puliji, kavbojkice, jopice, pajace za spat...
|
|
|
|
RE: Oblačila za mrzlejše dni 2.8.2006 14:10:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Če kupimo: komplet trenirka (hlače + zgornji del na zadrgo) in 2 majici za zraven, da paše skupaj. Pa obleka, ker je punčka. Kupujem v Turbo Limaču na Hrvaškem. Lušne, bombažne stvari za sprejemljivo ceno. Drugače pa nosi obleke, ki smo jih dobili....
|
|
|
|
RE: Oblačila za mrzlejše dni 2.8.2006 14:29:27
|
|
|
|
Andra
|
Jaz nakupim nekaj spodnjih delov trenirk in bodije za zraven, čez pa oblečem kašno jopico, če je bolj hladno ali pa brezrokavnik. Pod trenirkico ji oblečem žabice. Pajackov ne uporabljam, ker mi je to preveč dojenčkasto in nepraktično.
|
|
|
|
RE: Oblačila za mrzlejše dni 2.8.2006 14:45:17
|
|
|
|
muki1
|
Clar se dobi v baby centru. Jaz najraje odjadram v H&M. So pa spodnji deli trenirk zelo praktična stvar. Pokombiniraš z majčko, pa je, spodaj lahko daš žabe..... Kavbojke resda super zgledajo in imaš na trgu dosti modelov, ampak niso otročki v njih tak komot. Pa tudi v oblekce jo preveč ne tlačim, ker vidim, da ji je najudobneje v trenirkici.
|
|
RE: Oblačila za mrzlejše dni 3.8.2006 10:07:19
|
|
|
|
asso
|
Jaz tudi največ uporabljam trenerkice oz. samo spodnje dele zgoraj pa body in tanjšo dolgo majčko. Če gremo kam ven na sprehod: v mesto, obiske... ji včasih dam kakšne žametne hlače ali kavbojke, majčko in je... Za doma in k nonotom pa res samo v trenirkah, ker mislim, da je tudi najbolj komot. Pozimi oblek ne uporabljam, ker se mi zdi nepraktično. No mogoče letos pri 2 letih že nekako, prej pa ne, ker itak je non stop kje na tleh tako, da... Debelejših jopic nisem kaj dosti prakticirala, ker se mi zdijo pretople... raje kakšen brezrokavnik ali res majčka na zadrgo, da v prostoru slečem. Žabic tudi nismo prakticirali le v najhujši zimi (-5°C) in to le za ven. V prostoru nikoli... Aja, pajacki za tako velike so zelo smešni... oz. nepraktični. Za ponoči pa so super. Jaz jih raje prakticiram kot dvodelno pižamico.
< Sporočilo je popravil asso -- 3.8.2006 10:08:10 >
|
|
RE: Oblačila za mrzlejše dni 3.8.2006 23:12:26
|
|
|
|
Alina_alin
|
Trenirkice imamo od Clara - BC, Marcelin- BC. Oboje je zgornji del na zadrgo - super enostavno za obleč. Eno imamo pa iz Zare - vendar zgornji del za obleč čez glavo . Vse to smo dobili. Sicer imam pa spodnji del trenirke tudi iz HM, to pa sem sama kupila. So mi pa trenirke zakon za v varstvo, ko pa jo hočem lepše oblečt, ko kam gremo, pa damo gor kavbojke, oblekco, kake hlače.
|
|
|
|
RE: Oblačila za mrzlejše dni 4.8.2006 9:24:34
|
|
|
|
bobek05
|
Jaz sem mu veliko stvari za jesen že nabavla (nekaj na razprodajah): kupovala sem predvsem majčke z dolgimi rokavi, trenirke (nekaj samo spodnji del, eno par spodnji + zgornji del - itak bo rabil za vrtec), hlač še ima nekaj za jeseni, ampak nisem računala na to, da bo naenkrat tako mrzlo kot je te dneve, ko bi v bistvu rabil že kavbojke Ima tudi ene 3 ali 4 jopice na zadrgo, žabice od pomladi pa mu verjetno niso več prav Meni so tudi najbolj všeč pajacki za spanje, ampak ker sama veš, da je Anej pri velikanih, že težko najdem tako velike zanj - vse je dvodelno... Preden se je Mothercare zaprla sem nabavla še nekaj pižam za jesen, ampak največjo št., potem pa nam verjetno ne bo ostalo drugega kot dvodelne pižame Zame je tole nabavljanje cot prava muka, ker nikoli ne vem ali mu kupujem majčko za 14 dni ali 2 meseca (ja, kaj dosti dlje nimamo nobene).... Kam bom zdaj hodla nabavljat, ko ni več Mothercare ne vem Veliko nabavljam zanj tudi v trgovini Mami, bom pa šla še pred jesenjo verjetno kaj v Graz v H&M, kjer imajo več izbire (v tistega pri Toysu ne v Seiersbergu). N. za doma pa je po moje še vedno lahko v žabicah ali v trenirki...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
koronavirusLelly28 RRAli ste zaradi koronavirusa kaj bolj drastično spremenili življenje (zaloga živil, manj obiskov , otroke ste pustili doma, izogibate se prostorom z veliko ljudmi)?da (
74%)
ne (
26%)
Število vseh glasov: 23Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!