|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim, rabim pomoč
2.8.2006 11:17:06   
tamala83
zdaj, avgusta mi bo potekla porodniška, in ker sem brezposelna, nisem niti kaj dosti študirala o jaslih, ker je bila tašča doma, in je bilo zmenjeno, da bo jo za začetek ona čuvala. zdaj sem pa jaz oddala prošnjo za delo (odgovora sicer še ni), tašča pa je dobila zaposlitev, tak da ona odpade. in zdaj če dobim službo, nimam kam dat tamale.
zdaj pa mene zanima:
- kaj sem prepozna za vpis v jasli
- kak jo pravzaprav naj vpišem
- kak je z tem uvajanjem, ker jaz prve dni sigurno ne morem prosit za prosto, mož pa vedno zjutraj dela

res bi mi pomagale vaše izkušnje

hvala

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosim, rabim pomoč
2.8.2006 11:20:41   
cmokec
Mislim, da si z vpisom prepozna, si ga zamudila. Pokliči na upravo vrtca in vprašaj,ker ne vem, od kod si.

Lahko se dogovoriš za privat varstvo in ga koristiš do nasednjega vpisa v vrtec.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.8.2006 8:59:30   
Ro.Na
Če si iz Ljubljane imaš na sponji povezavi prosta mesta v vrtcih:

http://www.ljubljana.si/si/mescani/zivljenjske_situacije/otroci/56152/podrobno.html

verjetno pa isti seznam obstaja za vsako slovensko mestouser posted image

Iz vrtca v katerem imajo prosto mesto ti pošljejo prijavnico, ki jo, skupaj z obrazcem VRT-1 in porebno dokumentacijo oddaš.
Otroka se izjemoma lahko uvaja pred dopolnjenim 11 mesecem, če so le vzgojiteljice malo bolj prijazne in ga po dopolnjenem 11 mesecu že lahko puščaš.
Pa veliko sreče pri vrtcu in službiuser posted image

< Sporočilo je popravil Ro.Na -- 9.8.2006 9:05:37 >

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.8.2006 11:20:59   
polona2
Mi smo se preselili in sem šele pred nekaj dnevi klicala v vrtec na Jesenicah, ni bilo problema za vpis, ker je bil še prostor na oddelku, tako da je vse odvisno od zasedenosti vrtca, 
nekaj  mest se ponavadi sprosti že takoj na začetku šol.leta, zaradi bolezni ali neuspelega uvajanja itd.

(odgovor članu Ro.Na)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.8.2006 15:52:18   
Talči
Pokliči na upravo vrtca, kamor misliš, da bi dala svojega sončka in vprašaj, ali je še kaj prosto. Jaz sem tudi tako naredila, pa mi je rekla, da je pravkar ena mamica odpovedala in smo se lahko vpisali (bilo je v začetku julija). Če pa ni prosto, pa jim reči, če si te lahko zapišejo in sporočijo, če se slučajno kakšno mesto sprosti. Nekateri starši si včasih premislijo in otroka izpišejo. Če ni prosto v najbližjem vrtcu, poskusi drugje, kje na poti proti službi.
No, vsaj jaz bi tako naredila.
Aja, kako jo vpišeš: ko ti povedo, da je prosto mesto, greš k njim po pogodbo, jo podpišeš in je to to. Potem pa izpolniš še vlogo za znižano plačilo vrtca. Kupiš jo v trafiki in dostaviš v vrtec, ker oni potem to pošljejo na občino, iz občine pa dobiš odgovor.
Uvajanje: jaz imam prvi teden v septembru za uvajanje dopust. So mi svetovali, da naj začnemo tako, da sem jaz z njim, potem ga malo pustim, pa vsak dan bolj dolgo, na koncu pa tam tudi spi. Upam, da nama bo v 6 dneh to uspelo, ker potem moram tudi jaz v službo.
Čim bolje reši in čim manj solz pri uvajanju vama želim (jaz ne vem, kdo bo pri nas bolj jokal, naš sonček ali jaz..user posted image ..)
LP

Talči

9.8.2005 sem prvič dobila najlepše ime na svetu: MAMA. Tako me kliče Žiga.
31.3.2010 sem drugič dobila najlepše ime na svetu: MAMA. Tako me bo klicala LIna.

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?