|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hvala lepa za nič!
2.8.2006 11:09:03   
Anonimen
Malega nisem vpisala v vrtec, ker se je moja mati ponudila, da ga bo pazila. je rekla, da je še premajhen, da naj ga vsaj eno leto pustim doma in ko bom delala, bo ona pazila nanj. Malega v vrtec nisem vpisala, draga mati pa se je lepo premislila. jezna sem sama nase, ker sem še vedno tako naivna, da ji verjamem. Delam pa doma in sem slabe volje vsak dan, ker ne morem delati. Da bi dala malega privat v varstvo, si pa ne morem privoščiti oz. v našem kraju ni ravno veliko ponudbe. V bistvu sem kar lepo v dreku za eno leto. Ah, saj bo. So še hujše stvari, a ne?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hvala lepa za nič!
2.8.2006 11:13:44   
cmokec
Kako si je kr premislila? Saj vendar ve, da nisi dala otročka v varstvo prav zaradi njene ponudbe. Jaz bi ji razložila, v kako situacijo te je porinila. Tudi, če se ne bo premislila, bo vsaj vedela, kaj je naredila. user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.8.2006 11:15:43   
CUKRČEK
Bi jo tolk v rit brcnila, da bi ji čevelj iskro daluser posted image

Res nepošteno od njeuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.8.2006 11:19:18   
sanasan
draga anonimna,
tole mi je pa zelo znano...meni se je to tudi kar nekajkrat zgodilo sicer glede varstva med počitnicami...in hvala bogu, da me je to izučilo pri moji mami že pri drugih stvareh, tako da sem imela vedno še rezervno varianto...je pa hudo, ko se ti sama ponudi, midve sva se celo skoraj kregali, ko me je prepričevala, da bo res lahko z njo...
na spletni strani našega vrtca piše, da morajo po zakonu vrtci sprejemati prijave celo leto...kaj če poskusiš, če je še kje kaj prosto?

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.8.2006 11:21:31   
Naja31
To je pa res zelo grdo od nje.
Vrtci sprejemajo tudi med letom, če imajo frej, tako da kar lepo na telefon in kliči naokrog če ga kje vzamejo.

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.8.2006 11:47:04   
lol
Moja tašča se je tudi ponudla da mi ga merka,ampak vseeno se oddala prošnjo za vrtec.Sicer so me potem dali na čakalno listo,zdej pa je v vrtcu.Ne glede na dogovor sem šla v skrajnost.Daj še probaj it v vrte in oddaj prošno.Mogoče bo pa do septemra še kaka luknja v vrtcu ratala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.8.2006 12:11:21   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

Bi jo tolk v rit brcnila, da bi ji čevelj iskro daluser posted image

Res nepošteno od njeuser posted image

jaz tudi. sploh ker je moja večkrat kot vreme. pol pa grmi in se bliska uz obeh strani, pol pa vlada par dni premirje in je spet vse po starem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.8.2006 12:27:35   
Anonimen
O mater user posted image  bi kar znorela.

Mal poglej na netu ali pa kr kje user posted image  za kakšno gospo, ki bi ga pazila.

Pokliči malo na Sezam:

http://www.zdruzenje-sezam.si/sezam_nudi.htm

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.8.2006 13:52:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

v našem kraju ni ravno veliko ponudbe

Potrebuješ samo eno pravo ponudbo.

Malo prespi. Če boš iskala, se bo nekaj našlo. Vedno se user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
2.8.2006 14:24:58   
Mateja82
uhhh to je pa zelo nesramno od nje.  Da ti najprej nekaj obljubi pri tako pomembni stvari  potem pa takole... za pouser posted image .
poskušaj najdit kakšno varstvo privat, mogoče kakšno študentko prek študentskega servisa al pa kaj podobnega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.8.2006 14:29:39   
lu155
nesramnost.....sam mogoče je pa to nrdila s kakšnega razlogauser posted image user posted image nevem s kakšnega...amak,jst bi se mal pogovorila.sj se da vse rešt!

trinika&tomaž sončka moja

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.8.2006 17:02:15   
Janeja
Jaz bi na tvojem mestu kar dala vlogo v vrtec.
Sploh pri teh tamalih je veliko izpisa v septembru in boš mogoče dobila mesto. Drugače pa pri nas tudi med letom odprejo kakšno skupino.
Poskusi, izgubit nimaš kaj!

(odgovor članu lu155)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.8.2006 22:02:58   
*Karmen*
Pa kako lahko en "kao" zrel, odrasel človek ponudi rešitev nekega problema, dan kasneje pa si premisli, ker je veter pač zapihal v drugo smer user posted image ? In ta odrasel, zrel človek je tvoja mama user posted image . Žalostno, res. Nekateri očitno nikoli ne zlezejo iz pubertete... Veter jih celo življenje nosi sem in tja...

Tudi jaz bi vseeno dala v vrtec vlogo. Ali pa bi poskušala poiskati kakšno brezposelno, pošteno žensko ali upokojenko, ki bi mi za ne prevelik denar z veseljem varovala sončka.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.8.2006 22:20:02   
Annny
- pokliči vrtec (morda se kje najde prosto mesto)- privat varstvo- delaj zvečer Zdaj je, kar je, nimaš kaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.8.2006 10:52:48   
Anonimen
to pa se mi zdi zelo zelo grdo od nje.Jaz nebi spregovorila več besede z njo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?