|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hauck Traxx Jaguar 3
2.8.2006 9:58:06   
altati
 Kupili smo ta voziček, z zimsko vrečo (ta trdo), ki pa je ne znamo natakniti. Pomoč prosim!
Navodil na internetu ne najdemo, ker smo naročili preko kikiwelta jih zraven ni za vrečo.
Pa še to-kako ste kaj zadovoljni z njim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hauck Traxx Jaguar 3
2.8.2006 12:09:13   
Nattka
Mislim, da te vozičke prodajajo v Arielu (no januarja so jih). Pojdite tja in vprašajte. Po moje ne bi smel bit problem in da vam bodo povedali.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.8.2006 14:09:26   
tinkamiška
Mi imamo ta voziček, samo imamo mehko vrečo. Ti žal n eznam pomagat, je pa tako kot ti je napisala Nattka, v Arielu bojo sigurno zanli pomagat. Mi smo šli tudi tja enkrat po navodila...

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.8.2006 14:15:01   
tinkamiška
Tole sem našla, samo nisem prebrala, če je kaj uporabnega:
http://www.hauckuk.com/pdf/im/pl/im-pl-04-Jaguar%203.pdf

Tinka

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.8.2006 14:26:44   
tinkamiška
altati, kakšna naj bi bila trda vrečauser posted image

misliš mehko košaro? http://www.groovystyle.co.uk/productpages/traxx2005/jaguar-3-pic-ice-titan.htm

ali trdo košaro
http://www.groovystyle.co.uk/productpages/traxx2005/jaguar-3-pic-ice-bronco.htm

mi imamo mehko zimsko vrečo, ki zgleda takole in se kar položi na voziček
http://www.groovystyle.co.uk/productpages/traxx2005/jaguar-3-pic-ice-bronco.htm

lp,
Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 5
2.8.2006 20:18:17   
altati
to prvo zadevo imamo mi-tvoja prva slikica.
a pa si dobila v Arielu navodila?
kako si drugače zadovoljna z vozičkom?

Neposredna povezava do sporočila: 6
2.8.2006 20:20:23   
altati
ta navodila iz hauck-ovih strani smo pa zraven dobili,a so žal neuporabnauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.8.2006 22:16:16   
tinkamiška
Altati, jst sem dobila priložena ravno taka navodila, ampak nekaj nam ni šlo skupaj, pa smo šli kr z vozičkom lepo do Ariela in so nam tam prodajalke razložile kako in kaj.

Kar se tiče vaše mehke košare, se menda tako imenuje, se pa uporablja tako kot naša zimska vreča( bom spodaj priložila slikico ). Voziček daš v vodoravni položaj in zložiš streho, potem pa košaro samo pložiš na ta ravni del. Potem pa strehico dvigneš nazaj gor. Nič drugegauser posted image

Jst sem zadovoljan z vozičkom, Iza se zelo rada vozi v nejm tudi zdej pri 7ih meseci, ko se vozi v sedečem položaju in jo imam obrnejno stran od sebe. Samo enkrat je bilo treba zamenjat ležaj nakolesu, je bil še v garanciji. Rodila sem decembra in se je tudi v snegu dobro obnesel.

Upam, da sem kej pomagalauser posted image

LP,
Tinka

p.s. še slikica od naše zimske vreče:
http://www.groovystyle.co.uk/productpages/traxx2005/Traxx-pic-cosytoes-jaguar.htm

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.8.2006 14:40:09   
altati
a pa ne pade dol? je to stabilno?
zakaj ima pa potem tri reže na dnu?
zdaj sem pa res že popolnoma zmedena....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
3.8.2006 14:51:51   
lucika
tri reze ima sigurno za pas, ki je na vozicku; ga cez potegnes in v kosari zapnes. samo po moje to dojencka mal tisci kam, al ne?*

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.8.2006 18:21:36   
tinkamiška
Altati, naša vreča nima nobenih rež...po mojem je res najboljše, da se zapeljete do Arielove trgovine. Je blo pa pri nas tako, da je bla vreča kr stabilna, smo se celo zimo tako vozili...

LP,
Tinka

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.8.2006 19:38:24   
*daša*
tinkamiška - na linku od vaše zimske vreče se vidi, da ma luknice za pasove čez potegnit - a vi jih ne potegnete čez? ker moj sestrič ima tudi tako vrečo (od haucka) pa se pasove čez potegne in je zelo stabilno pa še dojenček je fajn privezan. mogoče pa altati misli te reže?

lpuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
4.8.2006 11:21:31   
Strawberrie Cherrie
Kaj mi lahko katera približno zaupa ceno tehle vozičkov?

(odgovor članu *daša*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.8.2006 11:25:37   
Strawberrie Cherrie
Pa kaj mislite o temle Zooper Everyday 3 Wheel Stroller - http://www.preciouslittleone.com/acatalog/ZPED3W.html - glede na to, da naš mali brcač na svet prijokal decembra??? Sem se skorajda že odločila za Quinnya, ampak so mi tile Hauckovi ful lepši....bolj stabilni in tko mal bolj športno...

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.8.2006 15:33:41   
altati
tiste tri reže so, in meni se tudi zdi da to potem dojenčka tišči...
res bom morala do ariela, očitno sem budala....
cena: preko kikiwelta, vse s potnimi stroški (voziček, košara, adapter in lupinica) 88.000 SIT.
pri nas pa mislim da pride cca 20.000 sit več, ne vem pa ne točno...

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.8.2006 18:57:51   
tinkamiška
Jst še kr ne vidim kje naj bi šli trakovi čezuser posted image to mehko zimsko vrečo. Tisto kar se vidi na linku sta dva trakca na ježka, s katerima se pritrdi zgodrnji del te zimske vreče, da je lepo zaprta.

Midva sva dala za ta voziček+jačko in to mehka vrečo, lani septembra v akciji, malo čez 90.000 sit.

London _Paris, meni se tile tvoji vozički dopadejo, kako je pa z naslonom? A dobiš zraven še kakšno zimsko vrečo ali košaro? Nisem šla raziskovat do potankosti...no drugače se mi zdijo pa fajnuser posted image

LP;
Tinka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.8.2006 8:38:39   
proxi
Na kikiweltu trenutno ta voziček stane 189 €, 55€ stane ta mehka košara, adapterji so 14€ in lupinica 89€. V arijelu kjer sem bila v petek pa so mi rekli da bi me komplet prišel okoli 140.000 sit. Se definitivno bolj splača prek interneta.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.8.2006 14:23:44   
*daša*
tinkamiška - zdej sem označla kje so luknjice - vsaj pri nas so tu, če jih pa pri vas ni se pa opravičujemuser posted image

aja pa še na njihovo spletno stran sem šla gledat in če sem prav razumela bi to res naj bile luknjice za pas - tole piše(pri opisu vreče): Fixierung mittels 5-Punkt-Sicherheitsgurt oder Rückenlehne möglich

tule je pa še slikca - tam, ko so krogci so na naši luknjice - ene se pa ne vidi, ker je treba vrečo odpret - tam potegneš čez tisti pas, ki gre med nogicami

user posted image

upam, da nisem preveč zatežilauser posted image

lpuser posted image

(odgovor članu proxi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.8.2006 20:39:35   
tinaaja
Uporabnice jaguar3 - kok pa je stabilen vozicek? A je za po makedamu za vozit?
Meni je najbolj vsec od vseh na trgu in ce je se odgovor na zgornji vprasanji OK, pol imam zbran vozicek user posted image

(odgovor članu *daša*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.8.2006 21:07:57   
tinkamiška
U madonca, daša, zdej pa vidim na slikici ene režiceuser posted image , a veš, da bom šla jutri prav pogldat na našo vrečo, ker jst teh režic sploh nisem opazilauser posted image user posted image   Pol smo jo pa mi ves čas vozili nepripasano, še dobr da nam ni kdaj ven padlauser posted image user posted image No, smo vozili čez robnike in po makedamu, pa je bla vedno stabilna...še k srečiuser posted image

Tinaaja, smo vozili tudi po makedamu in je bil stabilen, edino, ko greš na robnik, me je včasih malo zaneslo, ja pa vrejetno tako pri vseh triciklih, ni pa tako, da bi se kr prevergel. Jst sem z njim zelo zadovoljna in ga bi kupila še enkrat. Iza prav uživa v njemuser posted image

LP,
Tinka

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.8.2006 11:33:37   
altati
hvala vsem za nasvet
zdaj moram pa ugotoviti, če iam vreča res 5 lukenj

Neposredna povezava do sporočila: 21
10.8.2006 20:54:16   
tinkamiška
Naša vreča ima tiste reže. No, če bomo lahko Izo to zimo še vozili v tej vreči, jo bomo pa pripasaliuser posted image

LP,
Tinka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.8.2006 22:19:20   
borovnička
Eno vprašanje... Mi imamo doma sicer Jaguar 4, ampak vseeno me zanima na kolk ste napumpale gume? Se bojim, da jih bomo mi preveč.user posted image

Pozdravček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.