|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moram se malo potožit
2.8.2006 9:14:54   
Anonimen
Zakaj gre..

Gre za to, da sva se s partnerjem odtujila po porodu.

Seksala nisva že celo večnost...pa smo že pol leta po porodu.

Poleg tega moja postava ni več takšna kot je bila...v bokih sem široka, pač imam 10kg več kot pred nosečnostjo.

In opažam da partnerja ne privlačim več tako.

Sem hotela seksta, pa je rekel, da sem zdaj mamauser posted image  in da je drugače.user posted image

Ja, pa zraven je bil pri porodu.

Pa vprašal me je, če sem že sploh normalizirana spodaj...user posted image

Skratka obeta se suša...vprašannje če pri partnerju tudi.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: moram se malo potožit
2.8.2006 9:20:41   
Tiamo
Prvič ne glej nase tok negativno, pa kaj če si se zredila oz. so ti kg ostale. Mej se rada, obleči lepo spodnje perilo in se pokaži partnerju. Zaupaj se mu in on se naj tebi zaupa, povej mu kako si ga želiš in da je vse uredu s teboj....  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.8.2006 9:27:17   
sanasan
posadi ga na stol in se resno pogovorta...moj je imel na začetku tudi neko fiksno idejo, češ da bom, če bova pogosto, potem preveč utrujena, da vprašanje kakšno bo moje mleko itd....joj, moški so včasih čist za lunouser posted image

glede normalizacije pa...če ti ne verjame, da je tam vse ok, pojdita skupaj h ginekologu!

jaz bi najprej vse njegove izgovore 'znanstveno' ovrgla...

kar se pa kil tiče mu povej, da bo sedaj pač nekaj časa bolj na mehkemuser posted image
meni jih tud še 21m po porodu ni uspelo dol spravit, pa še od prej jih imam prevečuser posted image  ...povej mu, da je seks najboljša telovadba za pokurit kalorije, pa še zastonj jeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.8.2006 11:21:19   
nuala
Morda ga je vse skupaj malo pretreslo; v tem primeru bo pogovor zelo pamagal.
Kako pa je tebi všeč biti mama? Si utrujena, brez voje, naveličana? Če je tako, potem se te najbrž res boji še bolj utruditi.

Je bil vajin odnos pred porodom dober?

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.8.2006 13:48:29   
Anonimen
midva sva prišla na stare tirnice relativno pozno. zaradi mene, ker me je ful bolelo, kot bi me preveč skup zašili. pa tudi spodaj je zgledalo dokaj klavrno in mi zaradi tega sploh ni bilo... zdaj je spet vse kot je bilo včasih in tudi midva sva spet našla tisto, kar sva imela prej;)

pa še sam je priznal, da je neverjetno, da je spodaj spet vse tako lepo, kot je bilo pred porodom. nekateri pač rabimo več časa, da pridemo k sebi. če se s partnerjem sicer razumeta in se veliko pogovarjata, tudi o tem, potem ne bo težav. v nasprotnem pa...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.8.2006 14:21:31   
RAČKAPK
vse je v glavi pravijo
upam, da bosta rešila tale problem
in da bo vse tako kot  je bilo prej
in še lepše
SREČNOuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.8.2006 23:59:52   
siniti
IZVIRNO SPOROČILO: sanasan

posadi ga na stol in se resno pogovorta...moj je imel na začetku tudi neko fiksno idejo, češ da bom, če bova pogosto, potem preveč utrujena, da vprašanje kakšno bo moje mleko itd....joj, moški so včasih čist za lunouser posted image

glede normalizacije pa...če ti ne verjame, da je tam vse ok, pojdita skupaj h ginekologu!

jaz bi najprej vse njegove izgovore 'znanstveno' ovrgla...

kar se pa kil tiče mu povej, da bo sedaj pač nekaj časa bolj na mehkemuser posted image
meni jih tud še 21m po porodu ni uspelo dol spravit, pa še od prej jih imam prevečuser posted image  ...povej mu, da je seks najboljša telovadba za pokurit kalorije, pa še zastonj jeuser posted image

sanasan to si pa ful dobr napisala...

bil je 25. maj 2006 in rodila se je LIYA

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?