|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako in kje naročiti digi fotke?
1.8.2006 18:53:56   
Anonimen
Med poletjem se mi je nabralo kar nekaj dobrih fotk na mojem digitalcu in želim si,da bi iz njih nastale prave fotografije za v album.Pa jih ne znam naročit.

A mi lahk pove katera,a lahk preko neta naročim izdelavo teh fotk?
Kje?
Kako?
Kakšne so cene?

Res nimam pojma o te stvari...user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako in kje naročiti digi fotke?
1.8.2006 19:40:53   
Anonimen
Jaz sem jih pri DM-u. Na njihovi spletni strani imaš program, ki si ga preneseš na računalnik (Photoorder). So po 25 SIT, če pa jih naročiš več kot 99, ti jih 20 podarijo.
Se kar splača.
Pa dobre so.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.8.2006 20:41:39   
mami darka
Še lepše pa delajo pri Comtromu oz. comshopu. Preverjeno. Cena pa je ista kot dm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.8.2006 20:48:26   
Samoyedka
Se pridružujem Darki- jaz jih vedno preko spleta naročim in jih grem potem v Comtrona iskat: www.digitalnafotografija.com Si naložiš en programček s katerim potem pošiljaš slike, je čisto simpl. Slike lahko dobiš po pošti ali jih greš iskat.
So ugodni, slike so pa ful lepe. Aja, pa ponavadi še kakšen dodaten popust dobiš! Jaz sem zadovoljna in ne grem drugam user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu mami darka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.8.2006 11:03:54   
KBM
Jaz sem že kar nekja slik poslala v ta www.dt-foto.si studio in so mi slike všeč pa še poceni so!!
Probaj in se prepričaj!!

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.8.2006 23:57:03   
Noel
Mi jih vedno naročamo na Mixilab. Smo zadovoljni s kvaliteto, ceno in hitrostjo.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.10.2006 9:29:36   
Anonimen
www.freephoto.si

(odgovor članu Noel)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.