|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj za zobke?
1.8.2006 17:10:01   
Reza
Ojla. Mislim, da naši Avi prihaja prvi zobek. Stara je 7 mesecev. Zanima me, kateri gel, kremica.... najbolj pomaga?

29. decembra se je rodila naša Ava.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj za zobke?
1.8.2006 17:19:46   
lumpy
V lekarni se dobita dva gela, ki pa ene pravijo punce da nič kaj ne pomaga, druga spet da pomaga. Imenujeta se
user posted image  Calgel in
user posted image  Genigel.

Obstajajo domače rešitve:
user posted image  plenico zmočiš z mrzlo vodo in mu jo daš da grize
user posted image  te gumijaste igrače z fiziološko raztopino  daš v hladilnik in mu jo daš za grizt

Ostalo ti bodo pa povedale še punce, ki se ti oglasijo in bodo govrile z izkušenj, sama jih namreč nimam še čakamo zobke.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Reza)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.8.2006 17:27:14   
dory
Jaz mojega nisem nic mazala...mel je eno igraco,da jo je lahko grizel..baje tud calgel ni priporocljiv,ko so zobki ze zunaj...

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.8.2006 17:38:09   
ursa_p
Nam so pa iz Celovca prinesli verizico, ki baje ful pomaga ... zob se nimamo, tako da sami tega se nismo preiskusili. Nekaj je bil siten, potem je pa dobil verizico, se je pa umirilo ... zdej ne vem ali bojo vsak cas zobje, ali pa je bila sitnoba zaradi cesa drugega.

Cena verizice je 10 EUR ... je pa iz nekih starih fosilov, ... pise v nemscini, pa kej dost ne razumemo.

Lp, Ursa

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.8.2006 8:57:53   
coco
Nam Calgel ni nič pomagal!

(odgovor članu Reza)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.8.2006 9:06:44   
arielca
Mi imamo Gengigel Baby pa kakšnega hudega učinka ni. Še vedno najraje gricka grizalo, plenico in vse plastične igrače, najbolj pri roki pa so prsti, če je kriza pa kar cela dlan stisnjena v pest user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu coco)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.8.2006 21:33:54   
halena
Včeraj smo dobili 2 zobka!Kak teden prej sem kupila v lekarni Calgel.Ne znam pa točno povedat ali pomaga ali ne,vem pa da ga ima naša Ajda rada,ker ga dobesedno poliže.Pa najsi bo to s prsta,z igračke..

Najbolj si pomaga sama s prsti,ki jih ima neprestano v ustih in si z njimi drsa po spodnjem sprednjem ustnem grebenu.Preden sta pokukala ven zobka,si je pa drsala po stranskih grebenih(na straneh ličk).

Uporabljam hladilno igračko,ki pa je mogoče malenkost prevelika za njena ustka in ročaj od ropotuljice,ki je tanjši in ga lažje zagrize.Na ta ročaj namažem gel.Včasih namažem tudi spodnji rob dude(v predelu zobkov).Večinoma pa si gel dam na mezinček in ji namažem neposredno na dlesen kjer sta zobka.Da bi bilo pa to 'škodljivo' je pa prva-moja(?)

tako,upam da sem ti kaj pomagala,sicer ti pa priporočam,da se držiš pravila 'vsak otrok je samo svoj' in poskušaj med vsemi variantami najti tisto,ki bo zalegla tvojemu.Srečno in lep vikend!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.8.2006 23:09:27   
*ANA*
Za zobke zeloo pomaga DENTINALE(kupi se vitaliji).Res super

(odgovor članu Reza)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.8.2006 23:44:32   
Naty_ka
Nam pa so najbolj pomagale Osanit kroglice.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.8.2006 0:36:21   
ursa_p
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Nam pa so najbolj pomagale Osanit kroglice.

Kaj je pa to?

Lp, Ursa

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.8.2006 7:29:13   
rija
Osanit je homeopatsko zdravilo, ki ga daješ od takrat, ko sumiš, da bodo zobki. pomembno je, da ga daješ dovolj dolgo in redno. Ko je kriza, lahko tudi 5 globul na eno uro.
Koliko pa pomagajo, bi vedel samo user posted image

Imamo pa še dentinox, ki pa mislim, da ne pomaga kaj dosti. Sem si ga sama probala nanest na dlesen, pa nisem čutila neke spremembe.user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Igranjo vaši predšolskih otroci računalniške igrice?
darja72

sploh ne (41%)

občasno (1xtedensko) (24%)

vsak dan do 1 ure (10%)

dnevno več kot 1 uro (5%)

nikoli še niso poskusili (19%)

Število vseh glasov: 377

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!