|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tast in tašča ....
1.8.2006 10:39:04   
Anonimen
... sta ga začela mal "srat" user posted image user posted image
On je star 58 let in že nekaj časa dela samo 4 ure (ostalo penzija) in zdaj je še celo na bolniški oz. dopustu, ker je bolan. Kaj točno mu je, ne vemo, ker niti noče o tem govorit. Samo se že takoj vidi, da poleg astme, sladkorne in ne vem česa še, ne štima še nekaj drugega. Glede na to, da je zdaj cele dneve doma in si nima kaj za začet (dela pa res čisto nič, nič od nič - leži na fotelju in gleda tv, niti malo se mu ni za razgibat), pa je začel še pit. In to tako, na skrivaj... user posted image Zdaj pa tona tabet in alkohol - ni najboljša kombinacija user posted image user posted image
S taščo imata tak čuden odnos, noben ne sme kam brez drugega, vsepovsod supaj... In tukaj se zatakne. Ker sta se en na drugega tako oklepala, sta posledično ostala brez prijateljev (no, tast bi si še našel kakega pivskega kolega), ona je čisto sama. Nasploh sta res dobra, se trudita za nas ostale (čeprav se tako ne bi bilo treba), samo zdaj imata res krizo. Tašča napihuje krizno stanje ker je obsedena z (edino) vnukinjo in bi jo najraje imela 24/7 pri sebi, drugače je slabe volje, užaljena in sitna. Tast si nima kaj za začet in ga pije v kleti, na skrivajuser posted image user posted image in to tudi, kadar je tašča doma. Zadnji čas se to dogaja kar pogosto - prepogosto, kar seveda precej škodi njegovemu zdravju (dvakrat je celo skup padel).user posted image  
Zdaj pa tako,  meni je grozno, da se jima to dogaja, ker če bi tašča nehala biti tako obsedena z vnukinjo, bi mogoče tudi med njima bilo kaj boljše... Po drugi strani me je strah za tasta, ker si uničuje življenje, ker ne skrbi za zdravje.
Občutek imam, da si sama ne znata pomagat. Ampak, če jima nihče ne bo ???? user posted image user posted image user posted image
Rada bi nekaj nareedila, ne jaz, moj mož, pa sva čisto obupana, ker samo gledava, kako hodita dan za dnem korak navzdol. Mož se jezi na mamo, samo tako, pri nama doma, da samo jaz slišim, njej pač nič ne reče... Zaenkrat smo še vsi štirje tiho (sinova + dve snahi), samo sami pri sebi vemo, da to ni to. Je to res samo stvar njiju dveh, ali se lahko mednju vmešamo tudi mi (oz. sinova), ki nas zanju skrbi???? Škoda se nam zdi, da prihajajo dnevi, ko k njim ne moremo, ker je spet prišel en tak alkoholni dan, ko se pa imamo drugače prav fino

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tast in tašča ....
1.8.2006 11:45:32   
KRISS
Takih tastov ki radi pogledajo v kozarček je kar veliko med njimi tudi naš pa pri vsej tej zadevi na žalost nimamo besede ne jaz ne moja žena ki je njuna hči tako da ko bo sam (če sploh bo) dorasel tej fazi da mu škoduje (če ne bo že prepozno) bo odnehal prej ne, pa se lahko vidva na trepalnice postavita.

Kaj jima lahko vi nudite??? Nevem, mogoče samo vašo prisotnost občasno in pogovor če bo kaj pomagalo.

Pa srečno!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.8.2006 12:34:59   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
ali se lahko mednju vmešamo tudi mi (oz. sinova), ki nas zanju skrbi????

Lahko. Celo morata se. Ampak STRIKTNO, samo sinova. Snahi (ali Zet) se nikoli ne smeta vmešati. Vsa stvar je samo v rokah sinov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.8.2006 0:16:31   
Anonimen
To je njuno življenje ki ga lahko živita kakor  želita.

Jaz se ne bi vmešavala......

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.8.2006 10:13:36   
Anonimen
Otroci pri težavah svojih strašev velikokrat ne dosežemo nič. Sploh kadar je tukaj alkohol.
Meni in bratu v vseh teh letih ni ratalo.
Do tega morata priti sama. Onadva, kot zakonca. Ne njuna sinova. No, lahko poskusita, ampak dokler se alkoholik SAM ne odloči prekiniti ali pa spremeniti, se lahko vsi okoli na glavo mečete, pa bo samo še slabše.
Edino, poskrbite, da otrok ne bo v stiku s tastom, kadar bo pil. Resno!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.8.2006 10:21:03   
kapica
Ne vem, jaz se ne bi vmesavala, vsaj ne se zdaj.Pocakajte, da mogoce samo mine, oz. ko bo slo tastu bolje in bo zacel delat.

Mi se skoz pritozujemo, ce se nam starsi v nekaj vmesavajo, ne vem zakaj bi se mi potem v njih vmesavali in davali nasvete.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?