Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kateri ginekolog 14.8.??? 31.7.2006 17:13:34
|
|
|
|
dolenjka
|
Sej ne vem če sem na pravi forum postavila vprašanje pa vseeno - ker upam, je verjetno to pravi: Ali se kateri morda sanja če oz. kateri ginekolog v LJ dela v ponedeljek 14.8. (naslednji dan je praznik)? Ker sem zelo redko v Sloveniji ob delovnih dneh, je to edini dan, ko bi dejansko lahko šla oz. bi rada šla. Plačam, ni blema, sam da me en pregleda in po možnosti pove da je z mano vse ok??? Drugače sem hodila k dr. Tataloviču na Viču, pa je on baje tudi odsoten ta dan! A katera ve če to drži? Kako pa je v Leonišču, tam jemljejo samoplačnice? No, da ne boste mislile, da jih tu ni! Sam nekako ni isto tu, včasih tudi higiena peša...pa še po domače se ne moreš pogovort?? Za vse informacije vam bom res iz srca hvaležna! Lp
|
|
|
|
RE: Kateri ginekolog 14.8.??? 31.7.2006 17:31:50
|
|
|
|
Anonimen
|
nažalost ti ne znam povedat vseh odgovorov. vem samo to, da v leonišču imajo samoplačniško varianto, ampak se moraš vseeno naročiti. Lahko se naročiš na silva.petancic@kclj.si. napisati moraš, zakaj, zadnji dan menstruacije in povedat, da nimaš še osebnega G, pa da boš samoplačniško. če poveš, da boš samoplačniško boš pršla prej na vrsto,upam, da na datum ko si želiš. druga varianta pa je, da greš privat v dravlje. najprej pokličeš 015106800 poveš problem in mislim, da ne bo problema. so hitrejši kot v leonišču. upam, da sem ti vsaj malo pomagala.
|
|
|
|
RE: Kateri ginekolog 14.8.??? 31.7.2006 20:31:30
|
|
|
|
Anonimen
|
zadnjič ko sem bila tam, so bile tam tudi ženske, ki so imele samo običajen pregled. mislim da je poleg dr. reša še ena ginekologinja, ki opravlja te preglede. najboljš, da ko pokličeš povprašaš.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?