Tia27
|
Zadeva je sledeča: ker mi je kranjska porodnišnica najbližja, želim pa doplačati do Ljubljanske prevoz, sem začela urejati te zadeve.To je za znoret, nikjer mi ne vedo povedat kako je s tem, klicala sem na zavod za zdr. zavarovanje Kranj, nimajo pojma o tem, blage veze, nikoli niso imeli takšnega primera alo??Pravijo kličite v Ljubljano ,ok, kličem v Lj, porabila sem 3 ure svojega dragocenega časa za tel. pogovore, da so me non stop vezali sem in tja in nič, pravijo kličite naslednji dan, ko bo neka gospa Vera dosegljiva in končno danes se po 1,5 ure dokopljem do te Ga. Vere, ki mi pove da ona tud ne ve, da naj kličem v Kranjsko porodnišnico, ok kličem sem, tukaj nimajo pojma, najbolje da kao kličem v Zdravstveni dom Kranj, ok pokličem v ZD Kranj, oni tud nč nimajo s tem in ne vedo nič, najbolje da kličem kar Reševalce, poskusim, in kaj se zgodi-nič, dobim enga reševalca, ki on tud ne bi vedu, in da zdaj šefa ni, da naj jutr probam dobit šefa, mogoče bo on kaj o tem vedu.V glavnem, sem tik pred zdajci, da se mi tolk utrga, da predam vse skupaj novinarjem, pa na Tv, ker to je pa dobesedno sramota, da imaš kao pravico do izbrane porodnišnice( proti plačilu, ki ga seveda plačam jaz), pol ti pa v rešilcu "zatežijo", da pa te lahko sam do najbližje pripeljejo.Folk kaj naj nardim?Se mi pa bliža ura,mislim to je pa ta naš slovenski administrativni kaos.LP
|