|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PCOS in zanositev
31.7.2006 14:55:56   
MissLady
Pozdravljene drage moje!

Pred 14 dnevi sem bila na pregledu pri endokrinologinji. Sumi da gre za PCOS user posted image  in so mi vzeli kri za endokrinološke preizkave.

Menstruacije imam zelo neredne (trenutno mi zamuja od 15.4.06), tudi TT težko vzdržujem, tako, da grem sedaj na dieto (ločavalno).

Komaj čakam endokrinološke izvide, da mi bodo predpisali ustrezno zdravljenje in se mi vrne upanje, da bova kmalu imela user posted image . Mimogrede stara sem 24 let.

Ali ima še katera PCOS? Kako se spopada s tem? Predvsem me zanimajo izkušnje tistih, ki so se uspešno zdravile in tudi zanosile.

Priznam, da sem kar precej živčna
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PCOS in zanositev
31.7.2006 15:34:39   
saša80
evo jaz sem ena izmet tistih ki ima pco, za zanositev se trudima že nekje 3 leta... tut pri meni so menstruacije neredno, uravnavam jih pa z dabrostonom....

držim pesti da nam uspe čimprej zagledat++++

lp saša

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.7.2006 15:40:54   
Olivija
Midva sva rabila za prvo 21 mesecev, ta druga je bila pa takoj. Cikluse imam pa od 60 - 90 dni - kar meni drugače čist ustreza. Me je pa po diagnozi zelo skrbelo, če bova sploh imela otroke. Sem se pa dve leti zdravila z Diane 35, je pa po terapiji bilo čisto enako.

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.7.2006 19:39:25   
April
Jaz imam tudi zelo neredne menstruacije. Pred zanositvijo sem jemala tablete. Ko sem si zaželela zanositi, sem prenehala s tabletkami. Zanosila sem prej kot v pol leta, pa še to sva precej pazila, da se ne bi prijelo takoj. Sem mislila, da bo dlje časa trajalo. Kako bo naprej še ne vem, tabletke zaradi dojenja še ne smem vzeti.

Največ kar lahko sama narediš za svoje zdravje pri PCO je da shujšaš, če si pretežka.

< Sporočilo je popravil April -- 31.7.2006 19:42:31 >

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2006 0:27:49   
MissLady
Pozdravljene!

Spet se javljam. Dobila sem izvide, ki so potrdili sum na PCOS. Poleg tega so ugotovili, da imam sladkorno bolezen tip 2 user posted image user posted image Sedaj že 1 teden pridno papcam Aglurab in sem na strogi dijeti. Zdi se mi, da mi je po Aglurabu (2x1 tabletka) rahlo slabo, ampak bom že zdržala, če je treba. Ali je res, da zaradi Agluraba lahko ratata dvojčka??? 

Sicer pa z možem zadne čase pridno user posted image in upava na user posted image user posted image

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.9.2006 7:30:15   
Anonimen
Po aglurabu ti je lahko lsabo. Jaz sem čutila slabost skori 2 meseca. Vendar zaradi njega ne dobiš dvojškov, vsaj jaz nisem tega nikjer zasledila, pa sem velik prebrala. Večina punc, ki imajo PCO, ga jemljejo skupaj s klomifenom in klomifen lahko povzroči dvojčke. 

(odgovor članu MissLady)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.9.2006 9:03:49   
ALJA75
Je med pco in pcos razlika?
Meni je ginekolog kar na pregledu z UZ rekel, da imam policistične jajčnike in ker na klomifen očitno nisem odreagirala moram na laparoskopijo. Ni pa me poslal na endokrinologijo. Res čudno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.9.2006 13:50:50   
taja1
Saj vem, da bi lahko uporabila brskalnik, vendar imam raje informacije iz prve roke.

Kaj tocno so policisticni jajcniki? Kaksni so simptomi?
Kako to vpliva na zanositev?

Hvala v naprej!

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.9.2006 14:30:58   
MissLady
Tu imaš zelo lep odgovor na tvoje vprašanje: http://www.neplodnost.info/ziva/portal/article.php?story=20050509013324568

Pa še 2 tuja linka
http://www.pcos-info.com/guide_detail.asp?gid=ND014&a=a&assoc=Google&keyword=polycysticovary
http://www.poliklinika-harni.hr/teme/neplodn/05pcos.asp

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.9.2006 11:55:13   
taja1
Hvala!!!

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?