|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plačniške preiskave za neplodnost
31.7.2006 14:21:10   
muca d
Ali morda kdo ve, alii se je možno dat pregledat kje privat? Ali v tujini?
Mene psiha že močno nažira in slabo prenašam to čakanje. Na pregled sem cakala 4 mesece, zdaj pa naj bi se na rezultate 4 mesece. Potem pa bo potreben se kak poseg in bomo cakali se naprej,...
Morda kdo ve, kje bi se lahko pozanimala in koliko to stane? Vnaprej hvala vsem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plačniške preiskave za neplodnost
31.7.2006 14:27:13   
Anonimen
V Ljubljani v Dravljah imaš privat ambulanto, ki ti naredijo vse preiskave in tudi izpeljejo postopek IVF ali ICSI. Poteka vse zelo hitro. Prvi postopek je samoplačniški, drugega ti ni treba plačat, tretji je spet samoplačniški itd. Samih preiskav pa ni treba plačati. 

(odgovor članu muca d)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
31.7.2006 14:37:36   
muca d
Mi prosim lahko poveš še kaj več? Telefosko, ali internet stan, ali ime amulante?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.7.2006 14:51:29   
Anonimen
www.neplodnost.com
ulica bratov babnik 10, ljubljana
015106800
zdravstveni zavod dravlje

drugače pa na njihovi internetni strani imaš velik informacij

(odgovor članu muca d)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?