Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: darilo za poroko-brez idej 30.7.2006 17:48:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakšen lep okvir (lahko tudi kristalen) za slike, ali pa sliko za nad posteljo, naprimer podobo gole ženske, ki leži. LP
|
|
|
|
RE: darilo za poroko-brez idej 30.7.2006 19:20:46
|
|
|
|
arielca
|
Košaro za piknik.
|
|
RE: darilo za poroko-brez idej 30.7.2006 19:28:23
|
|
|
|
jagoda
|
Romantično kopel v dvoje s penino in listi vrtnic. (Vem da imajo v Termah Zreče in v Zdravilišču Laško)
|
|
|
|
RE: darilo za poroko-brez idej 30.7.2006 19:34:31
|
|
|
|
polona2
|
Košara za piknik se mi zdi zelo dobra ideja. Kaj pa kaj bolj etno-slovenskega?
|
|
|
|
RE: darilo za poroko-brez idej 30.7.2006 20:08:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako zadevo od Oskarja Kogoja. Šalčki za kavo, ali kaj podobnega. Če sta dobro situirana bosta znala cenit dobr dizajn. (predvidevam) Al pa kako flaša vina v njegovih flašah, pa dva kozarca al kaj podobnega. Js sem poslala po ex enmu našmu kolegu v USA litrco šnopca in Kogojeve štamprli kozarčke za šnops - bl ne bi mogla zadet.
|
|
|
|
RE: darilo za poroko-brez idej 30.7.2006 22:08:16
|
|
|
|
Metuljčica04
|
V Rogaški ali pa kje drugje, KRISTALNI (stoječi) okvir za poročno sliko .Zelo lepa in praktična zadeva,ampak malo dražja.Tega sem jaz bila najbolj vesela . L.p.!
|
|
RE: darilo za poroko-brez idej 30.7.2006 22:11:08
|
|
|
|
KIRA
|
eno staro buteljko belega slovenskega vina. s tako letnico, da je že za zbiratelje. seveda v ustrezni embalaži.
|
|
|
|
RE: darilo za poroko-brez idej 5.8.2006 14:14:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikec0 Če sta dobro situirana bosta znala cenit dobr dizajn. (predvidevam) Se strinjam
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?