Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko pojejo vaši 3-mesečniki 30.7.2006 16:26:16
|
|
|
|
irena111
|
jaz mislim da ce bi pojedel prevec, bi na koncu bruhal. jaz sem mu vedno dala papice kolikor je hotel, je pa 180 res kar veliko. je pac dober jedec
|
RE: Koliko pojejo vaši 3-mesečniki 30.7.2006 17:20:38
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Moj sedaj pri 5,5 mesecih poje 160ml/obrok. Pri 3 mesecih je (mislim, da) pojedel nekje 130ml/obrok. Moj sedaj v vročini manj je in včasih ne poje vsega. Drugače pa vse poje, podre kupček in je zadovoljen. Dozo mu povečam, ko vidim, da bi še jedel in ko je prazna flaška, začne jokat.
|
|
RE: Koliko pojejo vaši 3-mesečniki 30.7.2006 21:33:11
|
|
|
|
tt79
|
Js dajam moji 9-tedenski punci 120 ml na tri ure, 6 obrokov dnevno, ker ponoči spi. Pediater je dejal, da ne smem dajat večjega obroka kot je ta, ker ji lahko umetno povečam želodček, kar pa ni zdravo. Je zadovoljna, lepo se redi-no skoraj malo preveč, po samem hranjenju, pa vedno kakšni dve minutki joka, nato se umiri in je vse OK. Sicer bi pa najbrž tut ona pojedla več, če bi ji dala
|
|
|
|
RE: Koliko pojejo vaši 3-mesečniki 27.8.2006 17:33:30
|
|
|
|
sonchica
|
moj je star 3 mesce pa pau pa čez dan poje 140 ml več pa kar 180 ml je pravi mali požeruh smo srečni in debeli
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......