Samoyedka
|
Tralala, grozno kaj se ti je zgodilo- res še dobro, da tvojega malega ni bilo zraven. Mene še pes ni napadel, imamo pa soseda, ki ima norega ogromnega psa, neprivezanega (podoben lastniku, žal), ki grize ljudi, pse, divajad,... Tudi mojega psa je že trgal, smo prijavili, prišli do sodnice in...šok- jaz sem izpadla ko največji kriminalc in lažnivec, ker je lastnica tega psa napletla svoje zgodbice, pa tudi tajnica od enega drugega sodnika je mimogrede, tako, da je sodnica potegnila z njo...pol pa živimo v pošteni državi, pa sodniki so objektivni ja! Brez komentarja. Upam, da ti bo ratalo vsaj glede psov, ker sklepam, da če so trije in jih skup dol spušča, se obnašajo kot trop in bodo tudi vedno bolj nevarni za okolico, da o tem, da je priklepanje psov na verigo mučenje živali niti ne govorim. Nekaj pa ne bom nikoli razumela- starši deklice, ki so jo psi že napadli zaradi dobrih medsosedskih odnosov niso prijavili napada?! Ma ne, saj ne moreš verjeti. Da ti je to več kot pa varnost in dobrobit lastnega otroka. J medsosedske odnose, če ljudje osnove manire nimajo in nočejo poskrbeti za živali kot je treba. Te tudi razumem, da sosedov ne bi rada "finančno pokopala"- tudi jaz bi bila več kot srečna, če bi ta naš sosed se psa znebil, ga izšolal ali zaprl v boks oz.ga imel na nek način pod nadzorom. Vendar, če nimajo denarja še zase, zakaj si potem navlečejo tri pse, jih potem verjetno ne cepijo, nimajo zavarovano... Eni ljudje so pač skrajno neodgovorni in jih nikoli ne izuči, medtem pa drugi nič krivi nasankajo... Upam, da ti bo uspelo urediti stvari in da tvoj ni doživel hudega šoka- če se bo bal psov, boš vedela zakaj- hecam se. Uživajte pupe.