|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zadar - trgovine?
28.7.2006 22:30:43   
Blacky30
Naslednji vikend tudi mi odhajamo na luštno. Gremo v Zadar, pravzaprav vasico Ljubač pri Zadru. Zanima me, ali je kje na poti do Zadra kakšna večja špecerija? Nekdo mi je omenil, da je na poti do centra velik Mercator in Spar. Ali mogoče lahko kdo to potrdi? In ali so cene bistveno višje kot pri nas? Razmišljam, če bi raje določene stvari tam kupila, da ne bi vsega tovorila iz SLO. Upam tudi, da imajo sveže pakirano meso, da bom lahko sproti kupovala, ker nimam velikega zmrzovalnika v apartmaju.

Hvala za pomoč.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zadar - trgovine?
28.7.2006 22:44:44   
KIRA
lahko potrdim, sam ga ni tako lahko najt. nič ni preveč označeno. kolkr sem si jaz zapomnila, je s severne strani mesta glavna cesta, pa pol v enem velikem križišču na levo. tam je spar, p aše enih par drugih. boljše ti pa ne znam opisat, tega je že en cajt..

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2006 22:59:13   
dix
Spar in ; sta soseda, kot ponavadi, zdaj pa s eje treba odločit kdo je kateremu boljši sosed ;-)

SIcer pa je še nekje Konzum ampak bomo ga letos iskali. Spar smo pa takoj našli.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.7.2006 8:21:22   
muki1
Pred Zadrom je en odcep, na levo. Imaš Špar, Mercator in takoj pri glavni cesti še eno njihovo trgovino, kjer dobiš tudi veliko slovenskih artiklov ( Poli salama, Bar kava.....). Cene so podobne, se ne splača tovorit kot mula, jaz sem še olje tam kupila, ker smo bili v avtu tak naklani, da so nam samo oči ven gledale user posted image .

Lepo se imejte.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.7.2006 8:22:48   
muki1
Pred Zadrom , če greš iz Zatona na primer, potem je pred Zadrom, če greš iz kontra smeri, pa za Zadrom user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.7.2006 16:07:37   
nuala
Trgovin imamo veliko,
Mercator
Bila
Interšpar
Getro
Kaufland
se trgovine razen kauflanda je zelo lahko najti.

Na žalost ti pa moram reči, da so cene postale v zadnjem letu precej višje, kot so v Sloveniji.
Getro je najcenejši, je pa malo nemaren, zato jaz ne hodim tja.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.8.2006 8:43:43   
tea
Bom pograbila priložnost in vas povprašala kje v Zadru ste bile oziroma kam greste. Tudi mi bi letos radi preživeli dopust v tistem koncu, pa se kar ne moremo odločit. Imam najraje informacije iz prve roke. Imate kak konkreten predlog za nas?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.8.2006 13:00:21   
Blacky30
Jap, mi gremo sem:

http://apartmani.planik.hr/jedinice.php?sifra=ap-11-2&lang=hr 

Lastna plaža pred hišo, cena 50€ na dan, totalni mir, v glavnem uživancija, zdaj gremo že drugič.user posted image

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.8.2006 13:24:03   
Andra
Blacky ti kar pojdi na morje, brez da bi ne vem kaj tovorila s sabo. Trgovine imaš vse na kupu in dobro izbiro, samo odločiti se moraš kje boš kupovala. Svežega mesa imajo toliko, da ga prodajajo...user posted image  Vsepovsod prodajajo sveže sadje in zelenjavo (domačini), ki je cenejša kot v trgovini in še veliko bolj okusna. Pekarne so odprte do enih ponoči in v njihovi okolici prav nesramno dobro diši. Tudi mi smo se posluževali večernega toplega kruha...user posted image
Imaš vse, le denarnico vzemi s seboj!

Uživajte ne dopustu!user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.8.2006 14:09:16   
DORI
Mi gremo v kamp Kozarica, naprej od Zadra, v hiško od Adrie. Pravijo, da je super, bomo sprobali.user posted image

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.8.2006 10:17:28   
Blacky30
Evo, mi smo že nazaj. Imeli smo se super, čeprav nam vreme ni najbolj služilo. Vendar pa lahko samo rečem, da hvala bogu, da sem imela večino hrane s seboj, ker smo šli samo enkrat po nakup in skoraj padli v nezavest ob znesku. Za 1l alpskega mleka smo odšteli 260 sit, za 1,5l navadne vode smo dali skoraj 200 sit itd. Za zelo mali nakup, za katerega bi pri nas odštela mogoče 3-4 tisočake, smo plačali celih 11 tisoč tolarjev. Za znoret! Bili pa smo v njihovi trgovini Plodine, ki bi naj bila najcenejša. Bom raje vedno hrano zraven jemala, je bolj ziher, da ne bankrotiraš.user posted image

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.8.2006 23:36:19   
skuštrana
Blacky, si pa res tipičen Slovenc...Kaj pa kupuješ Alpsko mleko sredi Hrvaške. Saj imajo njihovo (čisto enako okusno) za pol manjšo ceno....Ja, flaširana voda je pa dol res dražja.
In pa Plodine definitivno niso najcenejši center...user posted image Ne vem kdo vam je to rekeluser posted image
Getro je cenejši, pa Kaufland tudi...Pa še bi se našlo kaj cenejšega od Plodin.user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.8.2006 18:20:52   
bamby
Moje mnenje je, da je dobro čimveč nesti s sabo kar se le da. Vsekakor vsega ne moreš odnest, dobro je pa čimveč. Tudi mi smo se sinoči vrnili iz Zadra. Kar smo kupovali v trgovini, so bile najnujnejše stvari kot so kruh, mleko in pijača (ko nam je zmanjkalo, kar smo nesli s sabo), pa nekaj slanega grickanja za otroke. Na splošno se mi je zdelo kar drago, razen kruha, ki je dol za polovico cenejši. Smo pa kupovali v trgovini Konzum v turističnemu naselju. V večje centre, kot so Plodine, Mercator in Interspar se nam ni splačalo po najnujnejše.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.8.2006 11:19:40   
Blacky30
Skuštrana, to o kupovanju mleka lahko ti govoriš zase. Moj dragi je namreč tako razvajen, da ne pije nobenega drugega mleka kot le tega, niti v SLO ne. In četudi bi mu podturila drugo mleko, bi to v trenutku ugotovil. Tak da niso vsi moški zadovoljni z malim, veš!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

izbera imena
junija08

z možem se odločava med dvema imenoma. katero je vam blj všeč?

Alana (60%)

Alma (39%)

Število vseh glasov: 194

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!