Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kok se jest dobr počutm 28.7.2006 20:52:32
|
|
|
|
Bejba
|
In zakaj? Zato, drage dame, ker sem šla danes dopoldne z mojim malim miškolinom lepo v mesto na špancir, ko pa sem se vrnila domov, pa je bilo vse popsravljeno in čisto. Ja, danes je bila prvič pri meni gospodinjska pomočnica . In ne morem je prehvaliti. Res je odlično in hitro opravila svoje delo. Ko sva prišla domov je vse dišalo in se svetilo. In moram rečt, da sem picajzel glede čistoče, vendar sem bila nad njo več kot zadovoljna . V treh urah in pol je naredila naslednje (imamo 110 m2 veliko stanovanje): - posesala - pobrisala prah - počistila in poribala kopalnico - pomila vsa vrata in kljuke - pomila po tleh - umila korito v kuhinji - ščistila sedežno garnituro Res sem se počutila kot v filmu. In kako paše, ko se ti ni treba obremenjevat s tem kdaj bom pa to pospravla . Vse to za pičlih 5000 SIT. Le zakaj se nisem za to odločila že prej? LP; Bejba
|
|
RE: Kok se jest dobr počutm 28.7.2006 20:54:17
|
|
|
|
Naja31
|
Super! Ti si jo kar privošči. Jaz jo imam občasno, medtem ko smo mi v službah, ona vse lepo spuca, in pridemo domov v tipi-topi čisto stanovanje. Meni ni večjega užitka.
|
|
|
|
RE: Kok se jest dobr počutm 28.7.2006 22:09:31
|
|
|
|
Blacky30
|
A ni to en fajn filing? In ko smo že pri tem: če katera potrebuje pomočnico na območju MB, se naj obrne kar name na zs. Moja teta dela to že vrsto let in obvlada zadevo, pa še poceni je.
|
|
|
|
RE: Kok se jest dobr počutm 28.7.2006 22:30:14
|
|
|
|
x_srečka_x
|
|
|
|
|
RE: Kok se jest dobr počutm 28.7.2006 22:47:26
|
|
|
|
jakaracman
|
To sem si tudi jaz rekla, ko sem prišla domov na spucano.Drugače je pa hitra. A še kakšno stranko vzame
|
|
|
|
RE: Kok se jest dobr počutm 29.7.2006 8:05:19
|
|
|
|
dory
|
o verjamem...uzivaj v dobrem pocutju se naprej :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?