|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sem ali nisem???
28.7.2006 7:21:26   
kepica
Ojla punce!

Spet tema o testu. Vem, da je bilo o tem že enkrat govora, pa ne najdem teme. Torej..  Cikluse mam dolge od 28 do 30 dni, tko da naj bi naslednji teden enkrat delala test,ampak ker mi neki čudni znaki niso dali spati, sem danes zjutraj naredila test Baby check. Po 3-5 minutah je bil negativen in sem ga vrgla v koš. Pol pa sej veste. Živčki, živčki in grem še enkrat gledat čez ene 15 minut, je bil pa čisto rahlo pozitivenuser posted image  Saj vem, v navodilih piše, naj upoštevamo samo tisti rezultat v 3-5 minutah, ampak zakaj naj bi bil kasneje rezultat drugačen. Nosečniški hormon je al pa ga ni. In zdej sem čist na glavo, ker ne vem, kaj naj si mislim. Itak bom test čez par dni ponovila, ampak živčki me pa dajejo 100 na uro . Torej, kaj mislite. Je možno, da je test po prekoračenem času kljub temu, da nisem noseča, lahko pozitivenuser posted image user posted image

lp
kepica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sem ali nisem???
28.7.2006 7:58:58   
anajmad
Ne
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2006 8:21:26   
mala pika
Zdravo!
Mene je tudi test Baby check neki zafrkaval. Probi kupi Clearblue, sicer je malo dražji, ampak je točno pokazal.
LP!

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.7.2006 8:23:21   
cmokec
Želim ti, da si nosečka. Poskusi še s CB, ampak počakaj, da ti M zaostane vsaj en dan.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu mala pika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.7.2006 9:01:58   
kapica
Nima smisla prej delat testov kot na dan ko ti zaostane M, samo zivcki delajo po nepotrebnem.

Upam pa , da bos naslednjic videla plusek.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.7.2006 9:56:54   
suzugov
CB je tudi meni pokazal točne odgovore... ne prehitevaj dogodkov...

želim ti, da bi bila nosečka srečka...
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.7.2006 11:14:31   
ElaM

BC mini, po določenem času, ko se posuši, pokaže črto, kljub temu, da ni nosečnosti. Mislim, da se temu reče evaporacijska črta, ali nekaj podobnega.user posted image
Počakaj na izostanek user posted image , potem pa kupi CB, je najbolj zihr.
Srečno.user posted image

:)

(odgovor članu suzugov)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.7.2006 13:38:08   
kitty
Jaz sem bila dva ciklusa nazaj enaka kot ti. Pred izostankom sem naredila test...pa nič...pol sm ga šla v smeti iskat pa ga gledam...pa sem mislila...da morm še eno folijo dol potegnit user posted image ...pa svašta....tako, da....

kar veselo na delo navkljub vročini pa bo. Aja srečka nosečka pa še nisem.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.7.2006 14:24:13   
Bety
Za mene si ti srečka user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?