|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izkušnje Nestle BEBA START ?
27.7.2006 17:29:18   
Anonimen
Žal smo na flaški že od porodnišnice. Ko smo ugotovili da od dojenja ne bo nič, je mož kupil Aptamil 1 (je bil ravno vikend ko sva prišla domov), takoj naslednji delovni dan sem poklicala pediatra, ki mi je svetoval Bebo od Nestle. Ko sem se napotila po nakupih, z novorojenčkom doma pa se seveda vedno mudi, sem pograbila Bebo Start (tudi po nasvetu prodajalke). Zdaj pa se mi zdi, da naš malček ni sit tako, kot je bil po Aptamilu.
Ima kdo kake izkušnje s tem mlekom in kaj mi priporočate?
Kaj pa glede menjave mleka...pediater mi je svetoval naj štartamo z enim in tega obdržimo, češ da menjava ni v redu...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izkušnje Nestle BEBA START ?
27.7.2006 17:33:35   
tinatona
Hej!

Jaz sem tudi uporabljala tega in mi je bil super. Imela sva ga do 6.ga meseca, nato pa sem šla kar takoj na Beba 2.

Če se ti zdi da otroček prekmalu postane lačen mu poskusi dat malo več (30ml, več pa ne). Če pa še to ne bo dovolj je mogoče bolje da greš na 1ko.

LP Tina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2006 8:02:36   
Aja32
Mi smo ga dajali po predlogu naše pediatrinje... Ona pravi, da je najbolj uravnoveseno in kakovostno mleko, pa še user posted image ga imajo radi, ker ima malo okusa po vaniliji....
Naš ga je jedel do zdaj...

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.7.2006 8:53:04   
noe
PA SEJ TO NE MOREM VERJET. A imajo pediatri plačan od teh proizvajalcev al kaj? Jaz sem tud začela s Bebo, pa mi je pediatrinja skoz težila, da ni vredu da naj grem na Aptamil  al pa Novolac,da to je najboljše. To mi je težila za vsak  ko sem prišla tja.Jaz sem bila vseeno na bebi kake 6 mesecov zaradi cene ,pa tud fajna se mi je zdela.Pol sem šla pa na Milumil,ker se Beba ni več tako topila kot bi se mogla.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.7.2006 12:42:32   
Aja32
Ne vem ali je plačana ali ne.... Rekla je, da še toliko zbirčni dojenčki pijejo Bebo zaradi okusa, po sestavi (vsaj tako je rekla) je tudi najbolj uravnoveseno... Ni mi pa nič težila - rekla je naj se sama odločim.  Ampak itak mislim, da je odvisno od otroka, kateri proizvod mu najbolj sede...

LP A

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.7.2006 15:17:36   
noe
Se strinjam s tabo,sam naša je res bla fu lproti, najbrž zarad procentov!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.8.2006 10:48:42   
Lara28
Mi smo na začetku imeli Novolac, potem pa sem prešaltala na Bebo. In nas je ful zaprla. Revček ni kakal 4 dni. Zdaj imamo spet Novolac in je prebava zopet ok.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?