Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Izkušnje Nestle BEBA START ? 27.7.2006 17:33:35
|
|
|
|
tinatona
|
Hej! Jaz sem tudi uporabljala tega in mi je bil super. Imela sva ga do 6.ga meseca, nato pa sem šla kar takoj na Beba 2. Če se ti zdi da otroček prekmalu postane lačen mu poskusi dat malo več (30ml, več pa ne). Če pa še to ne bo dovolj je mogoče bolje da greš na 1ko. LP Tina
|
|
|
|
RE: Izkušnje Nestle BEBA START ? 28.7.2006 8:02:36
|
|
|
|
Aja32
|
Mi smo ga dajali po predlogu naše pediatrinje... Ona pravi, da je najbolj uravnoveseno in kakovostno mleko, pa še ga imajo radi, ker ima malo okusa po vaniliji.... Naš ga je jedel do zdaj...
|
|
|
|
RE: Izkušnje Nestle BEBA START ? 28.7.2006 8:53:04
|
|
|
|
noe
|
PA SEJ TO NE MOREM VERJET. A imajo pediatri plačan od teh proizvajalcev al kaj? Jaz sem tud začela s Bebo, pa mi je pediatrinja skoz težila, da ni vredu da naj grem na Aptamil al pa Novolac,da to je najboljše. To mi je težila za vsak ko sem prišla tja.Jaz sem bila vseeno na bebi kake 6 mesecov zaradi cene ,pa tud fajna se mi je zdela.Pol sem šla pa na Milumil,ker se Beba ni več tako topila kot bi se mogla.
|
|
|
|
RE: Izkušnje Nestle BEBA START ? 28.7.2006 12:42:32
|
|
|
|
Aja32
|
Ne vem ali je plačana ali ne.... Rekla je, da še toliko zbirčni dojenčki pijejo Bebo zaradi okusa, po sestavi (vsaj tako je rekla) je tudi najbolj uravnoveseno... Ni mi pa nič težila - rekla je naj se sama odločim. Ampak itak mislim, da je odvisno od otroka, kateri proizvod mu najbolj sede... LP A
|
|
|
|
RE: Izkušnje Nestle BEBA START ? 29.7.2006 15:17:36
|
|
|
|
noe
|
Se strinjam s tabo,sam naša je res bla fu lproti, najbrž zarad procentov!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?