Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pag - Šimuni, mobilne hišice - je kdo bil? 27.7.2006 16:30:21
|
|
|
|
lumpy
|
Ahoj, zanima me če je kdo že bil na Pagu v Campu Šimuni in sicer v mobilnih hišicah ( mi gremo varianto LUX). Ta kamp mi je drugače poznan, saj bomo sedaj preživljali počitnice tam že 3 ali celo 4, ampak vedno smo campirali in se na le te nikoli nisem preveč ozirali sedaj pa smo se s prijatelji zaradi malih otrok odločili da gremo v hišico. Zanima me če se oglasi kdo ki je to varianto že sprobal, naj kaj naj bomo pozorni, če česa v hišicah ni, kaj bi bilo primerno imeti zraven, če kaj ni vredu ali kaj je ok.......karkoli, da dobimo malo občutka.
|
|
RE: Pag - Šimuni, mobilne hišice - je kdo bil? 27.7.2006 22:42:41
|
|
|
|
pinkiponki
|
Mi smo bili, ampak v Straškem in mislim, da se ne razlikujejo kaj dosti. Meni je bilo super to, da smo imeli klimo, vodo pri roki in pač ločene prostore, da gre lahko otrok zvečer v miru spat. "Problem" je bil pri nas v tem, ker smo imeli s sabo posteljico, ki je pa nikamor nismo mogli postaviti, ker je bilo povsod premalo prostora. Na srečo smo potem lahko v "kuhinji" naredili posteljo, ki je bila potem še dvakrat večja kot je njena in je še bolj fino spala. Bili pa smo v hišici, ki je bila kao za 5 oseb, samo je bilo placa za 4, sem pa v kampu videla, da so te hišice različne velikosti. Mi smo bili zadovoljni, je pa drugače vse bolj majhno, ni apartma, je pa sigurno bolj kumot kot pa npr. šotor ali kakšna manjša prikolica. Pa prijeten dopust, seveda z dovolj vode in ne preveč pasjo vročino.
|
|
RE: Pag - Šimuni, mobilne hišice - je kdo bil? 28.7.2006 7:48:44
|
|
|
|
lumpy
|
Pinkiponki, hvala za informacije. Joj, joj, mi imamo pa dve prenosni posteljici , ker imama dva mala otroka, pa bo že nekako, saj so ja 4 prostori. Dobro da si opozorila da se vemo pripravit. Če se še karkoli spomniš, prosim kar napiši, če pa se javi še kdo, bom tudi vesela.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?