Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kava (v nosečnosti) in hiperaktivnost (pr... 27.7.2006 14:30:23
|
|
|
|
darjatimci
|
Moji pa nikoli niso kadili pa tudi tako ne kadijo, pa imava z bratom astmo...tako da ne vem če jo povzroča samo kajenje . Tudi moja starša nista kadila,pa sem astmatik. Pa saj tudi veliko ljudi zboli in umre za rakom na pljučih,ki niso nikoli kadili,tako da bi se dalo o teh stvareh razpravljat v nedogled.
|
|
|
|
RE: Kava (v nosečnosti) in hiperaktivnost (pr... 27.7.2006 14:33:49
|
|
|
|
darjatimci
|
Svaka čast? Za kaj že? . Svaka čast,ker maš tolk časa,a ne.
|
|
|
|
RE: Kava (v nosečnosti) in hiperaktivnost (pr... 27.7.2006 14:37:42
|
|
|
|
Anonimen
|
To pa ni glih za ćestitat... je prej za skur*at...
|
|
|
|
RE: Kava (v nosečnosti) in hiperaktivnost (pr... 27.7.2006 14:42:06
|
|
|
|
darjatimci
|
Veš,roko na srce občudujem take ženske,ki si znajo vzet čas. Če hočeš te pa tud sku.....
|
|
|
|
RE: Kava (v nosečnosti) in hiperaktivnost (pr... 27.7.2006 14:42:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst si vzamem preveč časa... tle je problem... če se temu lohk tko reče...
|
|
|
|
RE: Kava (v nosečnosti) in hiperaktivnost (pr... 29.7.2006 23:02:21
|
|
|
|
Anonimen
|
hm kaj bi pa rekle na to da nekatere presedijo cele dneve za računalnikom...a to pa ni škodljivo??!!
|
|
|
|
RE: Kava (v nosečnosti) in hiperaktivnost (pr... 31.7.2006 15:21:18
|
|
|
|
vampirka
|
Jaz popijem vsak dan eno skodelico kave z mlekom in mislim, da je to še najmanj kar lahko škoduje mojemu otroku (kadim ne, alkohola nisem spila niti kapljice odkar sem zanosila, drogiram se ne.......stresa skoraj ne poznam) - torej, če bo moj otrok hiperaktiven bo to zagotovo dokaz, da "hiperaktivnost" nima veze s kofeinom - mogoče bolj z dednostjo, vzgojo, vplivi okolja... - ne ve se...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?