Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: HSG in posledično vnetje 27.7.2006 9:30:43
|
|
|
|
naja78
|
odvisno kako vnetje si imela.po hsg-ju gre največkrat za vnetje maternice in ,ker skoz mat.vrat pridejo bakterije...... če maš vnetje samo v nožnici-ga zdravijo z svečkami,zato to ni isto......... jaz se ne bi igrala,saj vsako vnetje v telesu pušča brazgotine,,,,,,,če te boli,verjetno še ni ok. kaj pa izcedek.....počutje........
|
|
|
|
RE: HSG in posledično vnetje 27.7.2006 9:56:17
|
|
|
|
PBJ
|
Kot ti je napisala že predhodnica: odvisno kje si imela vnetje, če je bilo vnetje v nožnici - sor, potem ni hudega, če pa si imela kje globje, pa bi morala dobiti antibiotik. Se spomnim, da sem po HSG-ju dobila nek antibiotik, ki sem ga morala jemati tri dni-zgolj preventivno.
|
|
RE: HSG in posledično vnetje 27.7.2006 10:02:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Antibiotike sem dobila po HSG-ju, v bistvu ob pojavi vnetja. V tem primeru pa mislim, da gre le za nožnično vnetje, ker nimam takšnih znakov kot sem jih imela takrat. Zdaj razen tega, da me srbi ob vstopu v nožnico, in tista čudna bolečina ob orgazmum, nimam drugih znakov. Kupila sem si multi gyn gel, ki mislim da bi, če gre samo za to moral pomagati. Mislite, da bi lahko imela folna kislina kakšen stranski učinek mojim težavam podoben? Hvala....
|
|
|
|
RE: HSG in posledično vnetje 28.7.2006 6:40:23
|
|
|
|
naja78
|
ne folna kislina res ne. multi gin gel...tako-tako,,bolj lari fari.mogoče ti bo malo pomagalo a če prebereš piše da se lahk pojavi občutek ščemenja. stopi do g.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
otrokv3sn4katera je bila njegova prva beseda?ata (
27%)
mama (
33%)
ej (
2%)
ne (
11%)
cist nekaj drugega :) (
27%)
Število vseh glasov: 45Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!