|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HSG in posledično vnetje
27.7.2006 8:36:01   
Anonimen
Hojla!

Zanima me, če je katera dobila vnetje po HSG-ju? Jaz sem ga, sicer sem ga pozdravila v enem tednu, sedaj po dveh mesecih pa se mi je ponovno pojavilo rahlo vnetje. Pri orgazmu imam čuden občutek, v spodnjem delu me zaboli kot nekakšni krči. Je kateri to kaj znano???

Hvala in velikouser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: HSG in posledično vnetje
27.7.2006 9:30:43   
naja78
odvisno kako vnetje si imela.po hsg-ju gre največkrat za vnetje maternice in ,ker skoz mat.vrat pridejo bakterije......
če maš vnetje samo v nožnici-ga zdravijo z svečkami,zato to ni isto.........

jaz se ne bi igrala,saj vsako vnetje v telesu pušča brazgotine,,,,,,,če te boli,verjetno še ni ok.
kaj pa izcedek.....počutje........user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.7.2006 9:56:17   
PBJ
Kot ti je napisala že predhodnica: odvisno kje si imela vnetje, če je bilo vnetje v nožnici - sor, potem ni hudega, če pa si imela kje globje, pa bi morala dobiti antibiotik.
Se spomnim, da sem po HSG-ju dobila nek antibiotik, ki sem ga morala jemati tri dni-zgolj preventivno.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.7.2006 10:02:07   
Anonimen
Antibiotike sem dobila po HSG-ju, v bistvu ob pojavi vnetja.
V tem primeru pa mislim, da gre le za nožnično vnetje, ker nimam takšnih znakov kot sem jih imela takrat. Zdaj razen tega, da me srbi ob vstopu v nožnico, in tista čudna bolečina ob orgazmum, nimam drugih znakov. Kupila sem si multi gyn gel, ki mislim da bi, če gre samo za to moral pomagati. Mislite, da bi lahko imela folna kislina kakšen stranski učinek mojim težavam podoben?

Hvala....

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.7.2006 6:40:23   
naja78
ne folna kislina res ne.
multi gin gel...tako-tako,,bolj lari fari.mogoče ti bo malo pomagalo a če prebereš piše da se lahk pojavi občutek ščemenja.
stopi do g.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.8.2006 9:24:43   
čveka
Men po hsg.ju ni bilo nič, razen tistega neprijetnega ibčutka takoj po pregledu in malega izcedka v naslednjih dveh dnevih.

Najboljš, da se odpraviš k g.

lpč

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

otrok
v3sn4

katera je bila njegova prva beseda?

ata (27%)

mama (33%)

ej (2%)

ne (11%)

cist nekaj drugega :) (27%)

Število vseh glasov: 45

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!