katis
|
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow Zdravo hujšarice! Najprej tole: 1. ali je ta ločevalna boljša od Montignacove?? sem preletela spodnjo debato in mi je zadeva nekako bolj všeč (sem že jedla tak namreč pred leti in pred otroci ) Jaz sem pred leti probavala z zelo podobno zadevo kot Montignac (Atkinson), pa sem shujšala in vmes zelo trpela zaradi odrekanja. Spomladi pa sem hujšala z bombami in shujšala cca 19-20 kg. seveda sem hodila tudi 1-2x tedensko na fitnes. 2. Pri tej dieti piše, da je treba za večerjo pojesti polovico kosila, kao. A to mislijo dejansko enako hrano, samo pol?? to se mi zdi strašno enolično. Potemtakem naj recimo za kosilo zdušim tri zrezke in enega pustim za večerjo al kako?? Jaz sem si naredila tabelo/seznam, katera živila pašejo v kak dan, ter katera živila so takorekoč nevtralna (zelenjava tipa bučke, kumare, gobe, čebula, česen, paprike, paradižnik, solate....). In nato sem na B ž(beljakovinski dan) dan izbrala nekaj iz seznama B, ter pokombinirala z nevtralnimi živili. Kuhala sem relativno normalno (že tako uporabljam zelo malo maščob, pa olivno olje...), dušila, pekla v pečici...in moj dragi je vse lahko jedel normalno z mano. Včasih pa si je še kaj dodal, ali pa sem mu npr na škrobni dan poleg mojega riža ali kropmiprčka z zelenjavo, dala še kak mesek od prejšnjega dneva... 3. In zakaj jedilna čokolada proti alergijam??? sploh nimam pojma. To ravno ne vem. Jaz sem bila v glavnem pridna in jo jedla (eno rebro ta velike iz spara) in ni bilo nobenih problemov z alergijami (čeprav imam sicer kar probleme s kožo). Ti pa odkrito povem, da ta čokolada izjemno paše. Sploh, ko si že več kot mesec na dieti in prav rabiš, da se malo pocrkljaš. ok, če se bo kateri dalo odgovorit, dankeschon Sicer se vam bom pa malo pridružila. Kot sem že rekla sem spomladi hujšala z bombami. Sedaj smo sicer dogovorjene za štart 1.9., vendar se mi malo mudi, da se še oklestim. Potem septembra, bom pa za moralo pri vas in pri bombah Torej: moj cilj: -10-13 kg po možnosti do konca septembra Zato, če me še sprejmete, sem zraven (z vsemi izkušnjami vred). Aja, danes je moj B dan. Z: 2 jabolki in voda + kava nescaffe brez mleka in sladkorja K: verjetno kak zrezek s papriko in čebulo V: verjetno tuna v solati Lep dan!