tanjaDi
|
Mah, jst sem bila prejšnji teden na Pagu (Novalja), brez vode smo bili par ur popoldan, sploh ni bilo panike, poklicali so me domači, da v SLO je cela panika da se turisti množično vračajo, halllo? Mogoče je bilo drugje na Pagu slabše, booo. Bilo je peklensko vroče, v Zrćah je fuulll lep plaža, muzika in animacija. Edino cene imajo za umret visoke....te kune kr letijo. Paket vode 0,5l 162 kun, ajjoj. Čimveč vzet sabo . Ljudi ki dol živijo....nimaš s kom govort, pojedli bi se.....sam da te olupijo in brcica v rit! Smo plačali apartma v naprej VELIKA NAPAKA, odšli smo domov en dan prej zaradi tamalega (14 mes.), ker je začel spet delat zobke zadaj, in bogi je fulll jokal in ga je bolelo, pa še tam v uni vročini. Niti calgel ni pomagal, niti svečka v ritko, nič. Apartma je bil 50 eurov na dan....niso hotli vrnit teh eurov, sej jst ne bom propadla....ma niti oni ne bojo obogateli, sam pa se mi ni zdelo fer! Prav so se mi zamerli.... Pa eno večer smo hoteli tamalega slikat na oslu....plačat je bilo treba 5 kun, moj je slikal in ponesreči držal prst na flešu in valda slika ni uspela, je hotu še enkrat, ma ja, da ne bi slučajno, je zvlekel unega oslička stran, mislim halllo, ne vem no, kaj je hotu še 5 kun, ma so prav požrešni!!! Dobro premislite s kom imate opravka.....pa lepo se imejte!
|