|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Drainaslim
25.7.2006 12:56:29   
KBM
Ali ima katera ta sirup?
Jaz ga ima in ga pijem že 1 teden pravijo da je učinek po 6 tednih - bomo videli!!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Drainaslim
25.7.2006 13:20:03   
smrček
Mlatenje prazne slame.

Moja tašča in moževa sestra sta ga tudi pili, pa ni bilo haska ne po 6.-ih in ne po več tednih.user posted image

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2006 13:37:21   
KBM
Ja sem slišala že od velikih to,kot od tebe - samo pravijo da nekaterim prime - saj to je itak tolažbauser posted image Ah zdaj sem že nabavila pa bom popila,tko da bo učinek ali pa neuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2006 13:39:51   
CUKRČEK
seveda bo učinek....jaz pa čist verjamem......zagotovo si oz. boš shujšala v denarnico. Boš videla, da res!

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.7.2006 13:46:24   
KBM
To sem pa žeuser posted image user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.7.2006 8:57:23   
anadejka
Ja ta sirup zagotovo 100% pomaga.V 6 tednih lahko shujšaš več kot 5 kil,ampak pogoj je da se zraven še pravilno in zdravo prehranjuješ,da se veliko gibaš,vsaj eno uro na dan,da zvečer ne ješ,potem pa sirupa sploh ne rabiš več user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.7.2006 14:01:26   
KBM
anadejka ali je to preizkušeno na tebi oz.si ti tudi pila ta sirup?

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
10.8.2006 20:04:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.9.2006 18:18:09   
Micy
To je lari fari brez muje se še čevelj ne obuje pravjo.

jest sm ga mela pa sm ga nazaj poslala ker sem ga pila in pila in pila pa ni blo nič.user posted image

Love is in di er.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?