ily
|
Ne vem, saj morda sem jaz malo čudna, ampak se mi pa zdi, da si res upravičeno jezna - no, za moža ne bom nič rekla , kar se pa tiče vzgojiteljic, pa definitivno. Jaz pač zagovarjam načelo, da če se starši odločimo in jim zaupamo svoje otroke več kot osem ur na dan, morajo, morajo za njih poskrbeti tako kot mi. Zato, če ji daš pet spodnjih hlačk s sabo, se doma trudiš, da bi jo odvadila plenice, pa ti iz vrtca pride s plenico ?.... Mislim..... Res si upravičeno jezna, no! Bom še jaz povedala, kaj je bilo pa pri nas. Podobna situacija. Naša pri lulanju ni imela težav, to je res in je bila suha v dveh tednih. Sicer se je kdaj zgodila ˝nesreča˝, ampak ni bilo panike, so jo vzgojiteljice lepo pošlihtale. Naša si pa ritke, ko gre kakat, ne more obrisati. Ja, ne more! Ne doseže, pa še malo bolj narodne sorte je. In je bilo obdobje, kmalu v jeseni, ko je začela hoditi domov, s skoraj, krvavo ritko! In sem enkrat čist popen´la že doma. In sem kar Piki rekla, naj pove vzgojiteljici, da naj ji, ko ji pove, da gre kakat, obriše ritko, ker za tak denar (plačujeva 10% manj kot polno ceno!!!!!!) ji bo, če bo treba, pa tudi trikrat na dan ritko obrisala! Da drugače se bomo pa drugače menili! Pa je tamala rekla, da so ji rekli v vrtcu, da si pa že zna in lahko sama ritko obriše. In sem ji lepo rekla: ˝Veš, da ni res. Da smo probale in ne gre!˝. In isto sem ˝naložila˝ tudi možu, ki je potem, takoj naslednji dan (jo hodi on iskat) ˝malo pojamral˝ glede tega. Pa je vzgojiteljica rekla, da je že Pika sama povedala, da je bila mami huda in da se bodo res potrudile, samo, da včasih se ji pa ˝izmuzne˝ in pač to rata.... ˝Pa ja de!!!!˝ Sicer je pa moj tudi najprej komentiral, v smislu, da bo mogla v življenju še marsikaj skozi dat´!.. Ja, že, samo se mi pa res butasto zdi, no, da nikoli ni imela vnete ritke, ker bi bila predolgo pokakana, pa ima ful občutljivo kožo in to, in sem res skrbela, da ne bi trpela zaradi tega, potem pa si to ˝privošči nekdo˝ drug?!! Sigurno ne!!!!..... Skratka, glede tega odvajanja, ti dam prav - spodnje hlačke in če je treba, jo naj pa petkrat preobleče, za to in zato so tam, no!!!
< Sporočilo je popravil ily -- 28.7.2006 9:17:33 >
|