|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacija
24.7.2006 22:48:19   
Anonimen
Alo!
Prosim za pomoč. ker že 8 mesecev delava user posted image  pa ne uspe, več ne vem, kdaj in kako naj delava, prosim za pomoč za izračun ovulacije. prvi dan user posted image  je 23.7. ciklus 28 dni. Kateri dan je ovulacija oz. kdaj naj delava!user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovulacija
24.7.2006 22:52:34   
dix
OD 3. 8.dalje do 7-8- bodita aktivna vsak dan pa ne morete faliti, razen če nisi po "JUSU".

Ovulacijo naj bi imela 5.8.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2006 11:23:11   
delfinčica
Najbolj natančno si jo določiš z merjenjem BT, sam to pa v bistvu zahteva dosti angažiranja v tej smeri in kot tako predstavlja nekaterim še dodatno obremenitev. Sicer pa se kupi ovulacijske teste, v paketku se jih ponavadi dobi 5, se mi zdi. Mogoče je to še najboljša rešitev, da ziher veš, kdaj imaš O. Načeloma je na sredini ciklusa, ni pa to pravilo.

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2006 11:25:44   
zorica

Vem da je težko, ampak jaz ti priporočam čim manj računanja.

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.7.2006 23:02:05   
Cikica
Najverjetnejši datum ovulacije: 13.8.2006. (Plodni dnevi predvidoma od 8.8.2006 do 15.8.2006.) upam,da vama bo uspelouser posted image user posted image user posted image

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.7.2006 7:04:08   
florena
Če svoje podatke vneseš v koledar ovulacije imaš plodne dneve od 3.8 - 8.8. Torej takrat veselo na delo. http://www.ringaraja.net/zanositevkoledarovulacije.asp

Lep dan.F.

(odgovor članu Cikica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.7.2006 19:11:14   
miny
lep pozdrav vsem. že nekaj časa prebiram forum, ki je super, ve pa tudi. tudi midva sva se odločila za pikico in sva še čisto nova v tem, zato bi vas rada vprašala, kako se računa dolžina ciklusa, /menstruacijo sem imela 6.5, 6.6/ in 7.6.,ker bi si rada izračunala plodne dneve. hvala

(odgovor članu florena)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.7.2006 9:11:56   
florena
Dolžina ciklusa se začne z prvim dnem M in traja vse do naslednje M. Npr. 6.6 si imela M, to je prvi dan M in naslednjo M si imela npr. 1.7. Torej menstrualni ciklus traja 25 dni. Mentrualni ciklus se konča en dan pred naslednjo M. Upam, da sem ti pomagala. Plodne dni pa si lahko izračunaš s pomočjo ovulacijskega koledarja na spletni strani http://www.ringaraja.net/zanositevkoledarovulacije.asp

lp 

Lep dan.F.

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.7.2006 9:21:47   
miny
florena, hvala lepa. upam da bo naslednji mesec kaj za poročat.

(odgovor članu florena)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.7.2006 9:29:27   
Anonimen
http://www.poliklinika-harni.hr/ovulacija.asp

men je ta stran zakon!!!!

(odgovor članu miny)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.