|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Povejte mi
24.7.2006 22:35:07   
Anonimen
če je katera od vas oz. s partnerjem poskušala oz. imela odnose z drugim parom. Midva z možem bi poskusila, vendar se ne moreva odločiti, kaj bi? Svetujte nama?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Povejte mi
25.7.2006 0:03:11   
siniti
jaz osebno nisem in tud ne bi prakticirala... brez zamere sam men je to podn od dna, mi niti na pamet ne pride... res ne razumem parov, ki to počnejouser posted image ... mah saj pravjo: sto ljudi, sto čudi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2006 0:42:58   
iva01
ne nisva in verjetno nebi, to se morta skupaj odločit da nebo ker prizadet na koncu

(odgovor članu siniti)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2006 6:28:34   
srki
Nisva.

Najprej se pomenita, če si to res želita, potem pa lepo veselo brskat po internetu, saj tle gor se itak vse mogoče dobi, tudi sex-partnerje.

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.7.2006 7:12:37   
Anonimen
Onega politika vprašaj? user posted image
Drugače pa po moje kje na internetu najdeš kake informacije, al pa v salomonu. Sam previdna bodita, da na kej ne nasedeta!

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2006 7:42:14   
anitaz
Jaz NIKOLI nisem razmišljala o tem user posted image user posted image user posted image  Če bi pa moj to rad, pa nej ma.....sam BREZ MENE user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.7.2006 9:43:02   
Anonimen
Sama tega nikoli ne bi poskusila, ker bi sex v 4 definitivno pustil posledice. Mož mi pa toliko pomeni, da tega nikoli ne bi tvegala. Tudi on je takega mnenja, da se s 'temi rečmi' ni za igrat in da tega nikoli ne bi poskusil s svojo zadnjo žensko...menoj...
Poznava par, ki se je tega lotil in se po pol leta ločil.. Nastradajo pa spet otroci...

Moje mnenje je, da je treba pred tovrstnim dejanjem pošteno razmisliti in posledice dati na papir - pozitivne in negativne... Mogoče pa si prej prebereta od Adlerja Individualno psihologijo...
Ljudje včasih podcenjujemo posledice različnih spolnih dejanj (ki so nekoliko izven normale???!!!), saj le ta pustijo globok prepad med partnerjema, pa če se ga tisti hip zavedamo ali pa ne... Pride kasneje...
Pa srečno!
Nora

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.7.2006 11:41:58   
Sita
Ker Site še 14 dni ni doma bom na kratko odgovoril jaz:

Govoriš o svingerstvu. Pred seboj imam nekaj statističnih podatkov, ki so nama slučajno prišli pod roke. Najprej, zakaj nekateri to počno:
Jih vzburja, če je njihov partner zaželjen pri drugih;
Tako poživijo svoje družabno in predvsem spolno življenje;
Se med opazovanjem drugega para veliko naučijo;
Si želijo premagati zadržke v spolnosti;
Podoživljajo svojo mladost;
Na tak način izživijo skrivne fantazije;
Cenijo raznolikost spolnih partnerjev in izkušenj;
Dobijo potrditve o lastni privlačnosti in zaželenosti;
Se lahko z drugimi brez zadržkov pogovarjajo o spolnosti itd…

Pa še nekaj statistike o rezultatih takega početja pridobljenih z raziskavami:
60 % svingeric sanjari o lezbičnem spolnem odnosu, medtem ko to počne le 5 % heterosexualnih nesvingeric;
60 % svingerjev ocenjuje, da je njihovo življenje, odkar svingajo, sedaj srečnejše, le 2 % pa jih meni, da so bili srečnejši prej.
50% svingerjev ima s svojim zakonskim partnerjem spolne odnose vsaj 4 x tedensko, nesvingerjem pa to uspe le 16 % parov.
25 % svingerjev priznava, da so med svinganjem ljubosumni, a le 6 % , da so zelo ljubosumni;
19 % vseh moških in 14% vseh žensk občasno sanjari o skupinskem seksu:
3% parov v ZDA in EU se vsaj občasno udeleži svinganja…

Kot vidiš eni uživajo, drugim je ob misli na to slabo. Razmislita.Vsekakor morata imeti razčiščeno glede ljubosumja in zakaj se želita spustiti v to, ter se že prej dogovorit, kako daleč sta pripravljena iti. Najpomembneje pa je, s kom se tega lotita. Ponudba ljudi, ki bi to z veseljem zagrabili je precejšnja, nekateri se po netu kar sami ponujajo in so prav tečni ( skype ipd.), jih moraš pač malo na distanci držat, pa marsikaj zveš. Kot že ena prej piše,lahko iz tega pride tudi veliko težav, če tiste osebe s katerimi gresta niso dovolj umsko in čustveno zrele za to; lahko te tudi izsiljujejo tako ali drugače.

Če te še kaj zanima pa vprašaj, bova odgovorila, če bova znala.

Firasto

< Sporočilo je popravil Sita -- 25.7.2006 11:45:15 >

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.8.2006 0:46:42   
KBM
Nisva!!!

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.8.2006 23:11:28   
Divji
no ja kaj naj rečem. pri fantaziji bi še, v realnosti pa je malo to problematično. ne vem, z ženo sva 'čista' vse delava brez zardžkov,.... no ne vem...... ne vem kako bi se lahko samo naenkrat vrgel na neko muco in .... in pretikavanje iz ene v drugo .... bilo bi se treba spoznati in si zaupati....dandanes mrgoli dosti bacilov.... me štekate?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.8.2006 14:48:31   
Anonimen
Poglej, če sta vse dobro razmislila oziroma, če sta se o vsem pogovorila brez pritiska eden na drugega se lahko v to spustita. Midva s fantom sva to probala 2 krat pa še bova, ker to jemljeva kot zabavo, prijateljevanje s spolnimi užitki. Res pa je, da morata biti previdna pri iskanju para, ker se večinoma pod par predstavlja samo moški brez partnerke. Midva sva na kupidu, mogoče se pa srečamo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
8.8.2006 15:57:03   
dvojcek33
Nisva nikoli probala in me ne privlačijo te stvari. Tudi predstavljati si ne znam kako bi to zgledalo v izvedbi. Me pa zanima kakšen medsebojni odnos imajo partnerji , ki se to spravijo počet.  Če sta oba full za stvar in nimata zadržkov glede tega pol pa v akcijo.  Mogoče bi blo dober, da gresta v kakšen Swinger klub in si najprej pogledata kakšen folk je tam.  Po moje je kar problem najti par, ki bi obema ustrezal in seveda vidva njima.  Tko kot so že ostali napisali, pa preden se lotita razmislita kaj pridobita in kaj izgubita.  srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.8.2006 18:15:53   
Sita
Če sta oba za stvar in sta se o tem temeljito pogovorila in ni ljubosumja (vsaj ob misli na to ne - drugače pa še ne moreta vedet), lahko poskusita najti kak par, se z njim najprej zbližata in potem, če ugotovita, da ste si všeč in bi šlo, počasi začnete morda tako, da se ljubita vidva  in onadva poleg vaju. V akcijo že ni kar za iti, se pravi v kako menjavo ali grupnega, da ne bi prišlo do ljubosumja. Lepo počasi. Fantazija je eno, realnost pa drugo - tega se je treba zavedat. 

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu dvojcek33)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.8.2006 20:36:39   
MojcaG
nema ništa!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.8.2006 20:53:55   
Maleal
Niti slučajno,MOJGA IMAM PREVEČ RADA IN GA NEBI DELILA Z NIKOMER,PRAV TAKŠNEGA MNENJA JE TUDI MOJ PARTNER.
Joj črke.user posted image Če pa oba razmišljata v tej smeri pa temeljito razmislita,če pa bosta šla v akcijo pa obilo užitkov.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.8.2006 21:03:24   
KIRA
ja najprej se zmenita, do kod se lahko gre, pa kako si to konkretno predstavljata, da pol ne bo cirkusa kdo bo s kom. user posted image user posted image user posted image user posted image svoje želje si zaupajta, pa kaj pričakujeta od para, pa kako se bosta zaščitila. pol ko sta pa zmenjena pa pejta en tak par poiskat.
mogoče v kakšnem swinger klubu. čeprav ti ne znam povedat, kako to deluje, ker še nisem bila. mogoče pa v kakem lahkotnem pogovoru koga, ki mislita da bi sodeloval, tko mal na hec vprašata.user posted image user posted image user posted image user posted image ampak pri takih rečeh je treba bit obziren in diskreten. da ne bo pol zamer, ali pa trpela vajina zveza.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.8.2006 15:59:46   
Anonimen
ja jaz pa mislim ce se partnerja zares ljubita se morata spolno med sabo zadovoljiti in na rabita nobenih drugih pikantnih dodatkov. swinger sex pa zame ni potreba po znanju novega ampak perverzna igra in mislim da so ljudje ki imajo taksne luste prekleto bolani v glavi.
ps. druga anonimka

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
9.8.2006 18:03:01   
Sita
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ja jaz pa mislim ce se partnerja zares ljubita se morata spolno med sabo zadovoljiti in na rabita nobenih drugih pikantnih dodatkov. swinger sex pa zame ni potreba po znanju novega ampak perverzna igra in mislim da so ljudje ki imajo taksne luste prekleto bolani v glavi.
ps. druga anonimka

Nikoli nimamo pravice obtoževati drugih, da so bolni v glavi, če s tem ne povzročajo škode ali bolečine drugim (morilci, pedofili ...). Kakor komu paše! Tristo ljudi, tristo čudi. Osebno poznam nek par, ki je čisto normalen (celo zelo inteligentna sta) in če jima to paše, je to njuna stvar. Ne bi rekla, da sta bolna, ker to počneta z določenim namenom. In ker je tega v drugih kulturah veliko in tam povsem normalno. In ker taki ljudje niso ljubosumni in lastniški in vedo, da ljubezni in sexa ni za zamenjevati.
Sex je lahko posledica ljubezni, globoke želje po tudi fizični združitvi z nekom, vendar je to tudi sicer v življenju zelo redko. Ljudje spijo skupaj, žal, iz zelo različnih razlogov: samo zaradi potrebnosti, privlačnosti, zaljubljenosti ali celo iz preračunljivosti ... Kaj pa tile? A ti ljudje pa niso bolni v glavi? So boljši kot oni, ki se grupno ljubijo zato, ker morda hočejo videti, če bi prenesli, da se njihov partner ljubi z drugo (pri tem preskušajo sami sebe) ali delajo to iz nekega jogijskega stališča (tantra) ali kakšnega drugega razloga ali le firbca ...? Kajti še ko smo zaljubljeni, v resnici ne ljubimo, torej bi morali dolgooo čakati ....
Tako, da vsak po svoje ... samo vem, da tisti, ki to prenese, ljubi še bolj ....
Torej, sama vesta, koliko se imata rada in premislita, zakaj to rabita in ali sploh rabita .... In če mislita, da rabita, bosta že našla kakšen podoben par - potem pa, se bo zgodilo ali ne, bosta videla ... kajti lahko da si bosta premislila, lahko pa da ne ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.8.2006 9:55:20   
Sita
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Poglej, če sta vse dobro razmislila oziroma, če sta se o vsem pogovorila brez pritiska eden na drugega se lahko v to spustita. Midva s fantom sva to probala 2 krat pa še bova, ker to jemljeva kot zabavo, prijateljevanje s spolnimi užitki. Res pa je, da morata biti previdna pri iskanju para, ker se večinoma pod par predstavlja samo moški brez partnerke. Midva sva na kupidu, mogoče se pa srečamo user posted image .

Vidva sta to probala, praviš. Jaz poznam en par, bolje moškega v tem paru, ki mi je povedal, kako je bilo pri njem. Sedaj tega ne počneta več ... ker sta že v letih. No, on pravi, da je to božansko in je potem svojo ženo le še bolj ljubil.
Mene pa zanima žensko stališče. Kako to jemlješ? Tudi prvič, te ni nič stisnilo pri srcu, ko si videla, da tvoj partner počne to z drugo? Kako si lahko ti v njegovi prisotnosti? Kakšni so občutki? Kakšen odnos imata po tem, ko sta to poizkusila? Bolj trdno vezo ali manj? Prosim, napiši kaj več, lahko mi pišeš tudi zasebno, če ti je nerodno .... Meni se zdi ta stvar precej bolj poštena kot varanje, ki ga je danes žal na pretek. Nič ne obsojam, varanje pa se mi resnično zdi nedopustno, ker ni pri tem nobenega zaupanja do partnerja. 
Zanima me zato, ker takšnih stvari ne poznam in ker poznam le moško stališče, kar mi je nekdo zaupal .... pa me res zanima, kako lahko ženska to sprejema in ali ona tudi uživa v tem, ali morda le ustreže svojemu partnerju?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.8.2006 10:29:25   
Anonimen
saj to ni obtoževanje ampak moje mišlenje kar je bilo jasno napisano. stvari pa tudi ni treba mešati s pedofili ali morilci kajti ti ljudje niso več
bolani to so zveri za katere bi morala še zmeraj obstajati smrtna kazen. seveda je sex lahko posledica iz tisoč drugih razlogov, vendar se zmeraj mislim da več kot dva je to bolj perverzna igra kot kaj drugega. kaj pa ima intelegenca s tem pa mi ni preveč jasno, kajti jaz tudi poznam zelo intelegentnega moškega z visokimi šolami, ki pa se žal ne zna sam pravilno oblačiti. poudarjam! to ni obtoževanje ampak moje mišlenje. sicer pa vsak dela kar hoče s svojo ritjo, kakor tudi vsak lahko ima svoje mišlenje.

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
10.8.2006 16:29:45   
Anonimen
Sita,

seveda je bil povodnik on oziroma me je najprej vprašal kaj si mislim jaz o teh stvareh. Pa sem rekla, da bolj kot z moškim si želim sprobat z žensko. Pa me je vprašal, če želim probat, pa sem bila za. Ker pa se zelo težko dobi samo partnerko sva iskala par, kjer je bila ženska biseksualka. Tako, da sva telovadile bolj midve, partnerja pa sta seveda sodelovala. Bilo je brez obremenitve in ko sem si zaželela nehati smo nehali. Seveda ko se me je drugi dotaknil sem malo pogledala k fantu pa mi je z roko pokazal, da je ok sem nadaljevala. Moram ti pa povedati, da je drugič fanta zablokiralo in ni mogel, tako da nismo vedno punce tiste, ki ne moremo. Najin odnos je sedaj še boljši, trdnejši.

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
11.8.2006 8:17:38   
RAČKAPK
Jaz imam user posted image  preveč rada, da bi ga delila z drugimi
in intimne zadeve so samo najine

ljudje smo si različni
enim paše tako, drugim pa drugače
pa SREČNO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?