Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zahtevek za podaljšanje porodniške negativen ... 24.7.2006 15:30:14
|
|
|
|
TVN
|
Ja, na žalost sem dobila zavrnjeno vlogo za podaljšanje. V 15 dneh imam pravico pritožbe na Min. za delo, družino in soc. zadeve. Pritožbo sem že "spesnila", sedaj me pa zanima, kakšna je praksa s temi pritožbami. A je kakšna dobila pozitivno rešeno, potem jo se je pritožila? Koliko časa traja, da odgovorijo? Skratka, povejte čim več, tiste, ki imate s tem izkušnje, pa naj bodo pozitivne ali negativne.
|
|
RE: zahtevek za podaljšanje porodniške negati... 24.7.2006 22:09:19
|
|
|
|
mamči
|
Moja znanka se je pritožila in so ji pol podaljšali. Ni pa imela nobenih konkretnih izvidov, ker so bili še vsi alergološki testi v obdelavi. Je pač vztrajala in ji je uspelo. Izvedela je pa precej pozno, obvestilo je prvo prispelo v službo in od tam so ji povedali za podaljšanje. Ti kar vztrajaj in se pritoži. Izgubit nimaš kaj.
|
|
|
|
RE: zahtevek za podaljšanje porodniške negati... 25.7.2006 8:19:50
|
|
|
|
BarbaraO
|
Jaz sem dobila zavrnjeno. Hčerka ima alergijo na mleko in jajca - kar pomeni le dva alergena -, to pa ni bilo dovolj za podaljšanje. Pritožila sem se preko odvetnika, pa ni nič pomagalo. Seveda pa nikoli ni greh poskusiti.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?